VEDRA KUĆA ZNANJA USPJEŠNO EDUCIRA POLAZNIKE VEĆ 17 GODINA

Bilo da želite izgraditi sebe, tvrtku ili zaposlenike da postanu najbolja poslovna verzija sebe ili ste to već uspjeli pa su vam samo potrebni mali trikovi za održavanje učinkovitosti, Vedra kuća znanja pravo je mjesto za to.  Pod njom djeluje Poslovno učilište Filaks koje nudi obrazovanje u područjima marketinga, prodaje, komunikacija, poduzetništva, a moguće su individualne konzultacije za privatne i poslovne korisnike.

Filaks često održava zanimljive radionice prilagođene vašoj grani poslovanja, a cijeli projekt uspješno vodi dr. sc. Elvira Mlivić Budeš, konzultantica za razvoj poslovnih vještina. Vedru kuću znanja gradi i vodi od davne 2001. godine. Elvira Mlivić Budeš je poduzetnica i konzultantica koja se od 2001. godine bavi razvojem poslovnih vještina. Do sada je uspješno surađivala s preko 600 pravnih osoba, a preko 1.000 fizičkih osoba pohađalo je verificirane programe usavršavanja i radionice u Vedroj kući znanja.

Poslovna edukacija u Vedroj kući znanja odvija se u ugodnoj atmosferi, uz pregršt poslovnih primjera i korisnih savjeta. Ovdje se nastoji poticati osobni razvoj i usavršavanje poslovnih vještina, jer vjeruju u važnost i nužnost cjeloživotnog učenja. Svaka edukacija je interaktivna, radionice obiluju velikim brojem konkretnih poslovnih primjera, prate se trendovi i prilagođavaju se promjenama na tržištu. Brojni zadovoljni polaznici dokaz su kako se ovdje okupljaju samo pravi stručnjaci, a edukacije su pomno osmišljene kako bi dobili upravo ono što vam je potrebno, bez nepotrebnih informacija i suhoparnih predavanja.  U ponudi su radionice, seminari, individualne konzultacije te poslovni skupovi i druženja. Teme i trajanje zatvorenih radionica prilagođavaju se potrebama klijenata.

Maja Kos

Oglas

Komentiraj

komentari