VELIČANSTVENI IZUM

Inteligentan, iskren i duhovit prikaz nevolje s kojom se svi možemo poistovjetiti. Najnovija pripovijest Ashley Spires donosi klincima (a i roditeljima) nešto savršeno: pogled iz drugoga kuta.

Jednoga dana djevojčici je sinula predivna zamisao. Uz pomoć svoga psećeg pomoćnika izradit će VELIČANSTVEN IZUM! Točno zna kako mora izgledati. Točno zna kako mora raditi. To će za nju biti mačji kašalj! No pokazalo se da je izrada veličanstvena izuma daleko teža negoli je djevojčica pretpostavila. Mjerila je, čekićala, zatezala i namještala, bezbroj puta počinjala iznova, ali izum bi svaki put ispao loš. Kad bi ta stvarčica barem VEĆ JEDNOM PRORADILA!

Ova godina, 2018., posvećena je inženjerstvu – svim velikim i malim mudrim glavama i spretnim rukama, a ova slikovnica prava je oda svima njima! Rasplamsajte maštu mladim čitateljima i potaknite ih na vlastite izume, kreacije i učenje o inženjerstvu, matematici, tehnologiji…igrajući se.

Napisala i ilustrirala – ASHLEY SPIRES

Ashley Spires nagrađivana je spisateljica i ilustratorica brojnih knjiga za djecu, među kojima su Mali Saul, Larf i pustolovine Binkyja, svemirskog mačka, crtanih romana za mlađu dob. Ashley je oduvijek voljela svašta izrađivati, stoga dobro zna koliko izluđuje kad stvari ne ispadnu kako smo ih zamislili! Svaka knjiga koju je napisala u nekom ju je trenutku dovela do suza, vriske i čupanja kose dok se mučila da ispadne BAŠ KAKO TREBA. Živi u Ladneru, gradu u kanadskoj Britanskoj Kolumbiji, gdje sa svojim psom Gordonom može slobodno šetati brojnim stazama oko svoje kuće kad joj ono na čemu radi ne ide po planu.

format: 22,8 x 22,8 cm, broj stranica: 32, uvez: meki,cijena: 59,00 kn, isbn: 978-953-313-616-5

Ovu knjigu i ostale zanimljive naslove potražite u knjižarama PROFILA.

10.05.2018. – Dobitnica u darivanju objavljenom 08. svibnja je Albina Čakarun Čeko.

 

 

Oglas

Komentiraj

komentari