Veselo kuhanje uz Nomi

Zagreb, veljača, 2020. – Jedinstvenu priliku za iskušati neke nove recepte i okuse omogućio je Nomi, stolac i hranilica koja je postao neizostavan odabir svih roditelja koji žele estetiku, praktičnost i sigurnost za svoje dijete.

 

View this post on Instagram

 

Stigle su NOMI stolice hranilice u kojima uživaju i mali i veliki kuhari❤️❤️

A post shared by Sretna Mama (@sretnamama9) on

Da je kuhanje već davno prestalo biti rutina i da je postalo prava umjetnost pokazale su nam mame blogerice, Marijana Zlomislić i Mateja Krvarić.

 

View this post on Instagram

 

1, 2 ili 3?! . . . #unmondodisapori #donuts #foodphotography #instaphoto #doughnuts #krafne #fasnik #f52grams #thefeedfeed #foodporn

A post shared by Un Mondo di Sapori (@unmondodisapori) on

One svakim danom serviraju svoja mala jestiva, umjetnička djela Instagram publici na profilima Un Mondo di Sapori i Uvijek gladna.

Pitate se kako je bilo na prvoj Nomi radionici? Bilo je mirisno, ukusno i zabavno, začinjeno odličnom atmosferom i neizostavnim sastojcima za kreativna i maštovita jela koja nude poseban gastronomski užitak.

Iako se recepti čine pomalokomplicirani, posebno ako ih se priprema u društvu djece, uz pomoć Marijane i Mateje poznate mame i blogerice su se upustile u ovu kulinarsku avanturu. Zahvaljujući lokalnim, sezonskim namirnicama iz zagrebačkog Špeceraja, mame i klinci su skuhali cijeli ručak, napravili par slatkih fotografija i slistili sve! Na linku preuzmite baš sve recepte s prve Nomi radionice.

 

View this post on Instagram

 

Jučer smo bili na vrhunskoj radionici -kuhaonici za mame i klince! 🥘🍲🍛🍞Osim nevjerojatne činjenice da su sva djeca veselo i mirno sjedila u svojim @nomihrvatska stolcima, kao da predosjećaju nadolazeću gozbu od koje bi se i Michellin zvijezda posramila, ja sam uz pomoć @uvijekgladna i @unmondodisapori uspjela svoj kolač “juha” pretvoriti u kruto i jestivo stanje.🍞😂🎉 . Da kuhanje može biti lijepo, jednostavno, ukusno i maštovito uvjerili smo se lako. A, bez obzira na to što moja maštovitost najčešće seže samo do izvlačenja upotrebljiivih kombinacija za vrtić i školu iz gomile neopeglanog veša, treba naglasiti da je moj citrusni kolač na kraju ipak bio i pojeden🎉. . E sad…1. Ako trebate kul recepte, trk na profile gore spomenutih dama⬆️🔝. . 2. Ako razmišljate o hranilici/stolcu, pogledajte Nomi (mi ju imamo i zaista na njoj sjede svi od Franca do Papija…a mogu i zajedno jer zvijer podnosi teret do 150kg. Nomi, ne Papi.). . 3. Razmišljate li ili znate nešto o sličnim radionicama, obavezno javite. Ja svakako dolazim!👍😎❤ . Kuhate li vi s djecom? Zadajete li im neke mini zadatke ili sve brzinski obavite sami? . . . #jasamsupermama #hrana #kulinarskaradionica #kuhinja #danaskuhanomi #mamablogerica #mamablogerka #foodporn #momdaughter #mamaibeba #cook #foodie #foodiegram #321kuhaj #zvijezda #ljubav

A post shared by latinoamericana (@anavladusic) on

Čast da budu dio prve Nomi radionice imale su Marijana Mikulić uz pomoć malog Jakova i brace Andrije te influencerice uz podršku svojih najmanjih pomagača: Ana Vladušić imala chefica Mila, Una Pašić Gregović i Zrin, Suzana Levar s profila life_taste te Maja koja vodi lifestyle profil MyCroatianHome.

Zašto ne biste pokušali i vi?

Uključite i vi djecu u spravljanje obroka. Bilo da se želite družiti ili prenijeti na mlađe naraštaje ljubav prema kuhanju i hrani, zajedničko kuhanje je idealna prilika za to. Isprobajte nove okuse i mirise te razgovarajte o namirnicama. Svaka namirnica može imati svoju priču, a posebnu priču mogu imati namirnice koje dijete inače ne preferira. Sjetite se samo Popaja i špinata ili mrkve koja jača vid.

Ali, moje dijete nikako ne može biti mirno!

Ne brinite. Poznato je kako se djeca vole kretati i onda kada bi trebala sjediti mirno što je čest slučaj prilikom hranjenja. Zato je Nomi dobar izbor. To nije još jedna hranilica na tržištu. Riječ je o visokom stolcu nove generacije koji se prilagođava i razvija s promjenjivim potrebama djece od rođenja pa sve do tinejdžerskih godina! Osim što je ergonomskog dizajna, ovaj stolac je i vrlo siguran za djecu. Nomijev dizajn sprječava da se stolac prevrne dok se dijete penje na njega, dok sjedi ili dok se, primjerice, pokušava odgurnuti od stola. Tako će se vaši mali pomoćnici moći uključiti u svakodnevno spravljanje obroka u sigurnom zagrljaju Nomi stolca.

Nomi raste s djetetom. Prilagođava se potrebama djeteta, ali i roditelja na vrlo jednostavan način, bez uporabe alata. Hranilica se, nakon što dijete svlada umijeće penjanja i silaska sa stolice, pretvara u stolicu bez dodataka, a koja se može koristiti do adolescentske dobi, budući da je dovoljno komotna te može podnijeti težinu i do 150 kilograma.

Također, Nomi je postigao i zavidne rezultate na neovisnim testiranjima Njemačkog i Danskog društva potrošača, a osvojio je i  Reddot, Mother & Baby te ABC nagrade kao I nedavno osvojenu nagradu EU nagrade za sigurnost i kvalitetu proizvoda. Nagrada je to koja prepoznaje poslovanje čije djelovanje prelazi granice zadanih EU regulativa i smjernica. Za rješavanje dilema roditelja koju kombinaciju materijala i boja odabrati napravljen je konfigurator u kojem se mogu isprobati sve mogućnosti, a složiti ga po vlastitim željama možete i vi ovdje: nomi.mikroedra.com/nomi-djecja-stolica/.

Oglas

Komentiraj

komentari