VJEŽBANJE PO MJERI za FIT mame!

Instruktorica fitnessa Sunčana Seletković osmislila je personalizirane programe vježbanja putem interneta. Programi, u potpunosti prilagođeni stilu životu onoga tko vježba, podrazumijevaju različite duljine i vrste treninga te programe prehrane

26. listopada 2017. – Svatko je poseban, pa takvi trebaju biti i programi vježbanja. Tvrdi to Sunčana Seletković, osnivačica sustava za vježbanje Budifitmama koja se fitnessom bavi već tridesetak godina.

„Mnogi se fitness programi vode velikim ciljevima, a iskustvo nam govori da to onda donosi i velika razočarenja. Ne može svatko u svoj život uključiti mnogo treninga te redukcijsku dijetu koja mu ne odgovara. Zato je nužno personalizirati programe vježbanja i prehrane te si postaviti ostvarive ciljeve“, pojašnjava instruktorica fitnessa Sunčana Seletković.

Fokusirajući se na različite stilove života, stvorila je programe pod krovnim nazivom Fitmama Lifestyle Personal Program. Svatko dobiva program ovisno o tome koliko ima vremena za vježbanje te, primjerice, želi li vježbati s rekvizitima ili bez. Programi prehrane prilagođeni su načinu na koji se netko hrani, pa postoje jelovnici bez mesa, glutena te mliječnih proizvoda. Naglasak je pritom stavljen na zdrave i lako nabavljive namirnice, posebice sezonsko voće i povrće.

Programi Sunčane Seletković, kako i ime sustava Budifitmama otkriva, namijenjeni su u prvom redu zaposlenim majkama. Naime, njezine korisnice treninge rade putem video snimki kada i gdje im to najviše odgovara. Nekima je idealna večer, nekima je rutina jutarnje vježbanje, a neke vrijeme za sebe uspiju pronaći u radnom dijelu dana.

U zatvorenoj Facebook grupi sudionice programa međusobno se savjetuju te bodre kako bi ustrajale u vježbanju i zdravoj prehrani. Pritom se razvijaju prijateljstva između žena iz svih dijelova Hrvatske koja se nerijetko s društvene mreže prelijevaju i u stvarni život.

„S Fitmama Lifestyle Personal Programom htjela sam se prilagoditi raznovrsnim stilovima života, ali sam željela da taj program ima i snažan utjecaj na kvalitetu života žena koje ga koriste. Zahvaljujući personaliziranim programima vježbanja i prehrane svatko se uz malo volje u svojem tijelu za Božić može osjećati mnogo bolje te u novu 2018. godinu ući sa željom da zadrži stečene zdrave navike“, istaknula je Sunčana Seletković.

Trenutačno traju upisi u program koji ukupno traje šest tjedana.

Više o programu saznajte na www.fitmama-lifestyle.com   

Sunčana Seletković osnivačica je i kreatorica brenda Budifitmama, sustava koji zaposlenim ženama i majkama pruža podršku da na brz i učinkovit način oblikuju tijelo, izgrade mišiće te sagore višak masnoća i to iz udobnosti vlastita doma.  Iako je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu diplomirala ekonomiju, zaljubivši se u fitness, aerobiku te zdravu prehranu, počela je dodatne edukacije pohađati iz tog područja. Među ostalim, u Australiji je završila Institute for Fitness Professionals, a u Zagrebu je pohađala edukaciju na Fitnes učilištu. Autorica je priručnika „15 minuta dnevno do vitkog tijela.“ Danas osmišljava i vodi fitness programe kojima je cilj žene potaknuti da žive aktivnijim i kvalitetnijim životom te da budu zdravije i sretnije.

Oglas

Komentiraj

komentari