Vodeće poslovno okupljanje u Hrvatskoj na utrci za nagrade MAGENTA 1 B2B RUN

Zagreb, 14. rujna 2018. –Jučer se na Zagrebačkom velesajmu na četvrtom MAGENTA 1 B2B RUN događanju okupilo više od šest tisuća zaposlenika iz nešto više od 380 kompanija iz cijele Hrvatske. Time je potvrđen njegov status najvećeg okupljanja poslovnjaka u Zagrebu u jednoj trkačkoj disciplini te jednog od najbrojnijih u Hrvatskoj.

Najbolje utrenirana i najuspješnija ekipa u kategoriji malih poduzeća pokazala se ekipa tvrtke SelectBox Tim 360 d.o.o, dok je u kategoriji srednjih poduzeća prvo mjesto pripalo ekipi Decathlon Zagreb d.o.o.. U kategoriji velikih poduzeća najuspješnija je bila ekipa Zagrebački holding d.o.o. – Podružnica Čistoća.

U pojedinačnoj konkurenciji prvi su do cilja stigli Mirjana Šimek Bilić iz ekipe Plavi tim d.o.o. u ženskoj konkurenciji, odnosno Nikola Mikulić iz ekipe Decathlon Zagreb d.o.o. u muškoj. Nagradu za najkreativniji tim osvojili su trkači iz Degordian d.o.o., dok je nagrada za NajFIT kompaniju pripala ekipi iz Manning Croatia d.o.o. u kategoriji malih poduzeća, Johnson & Johnson S.E. d.o.o. u kategoriji srednjih, te KING ICT d.o.o. u kategoriji velikih poduzeća.

Jurica Barać, organizator MAGENTA 1 B2B RUN utrke izjavio je:  „Neizmjerno smo ponosni što nas se toliko okupilo i što ponovno rušimo rekorde. Drago nam je vidjeti da hrvatske kompanije vide ovu utrku kao vrijedno i jedinstveno događanje za svoje zaposlenike, a želja nam nastaviti poticati i razvijati sportski duh među poslovnim sektorom, jer smo uvjereni da osim što jačamo svijest o zdravim životnim navikama, potičemo tvrtke da razvijaju jači timski duh unutar svojih timova“.

 „Zagrebačka utrka i ove je godine nadmašila sva očekivanja. Zaposlenici Hrvatskog Telekoma od prve utrke podržavaju ovo uspješno događanje jer smo u njemu prepoznali odličnu priliku za poboljšanje zdravlja, jačanje timskog duha i naše korporativne kulture te prisnije povezivanje s kolegama iz drugih tvrtki. Ponosni smo što je interes za MAGENTA 1 B2B RUN u HT-u u stalnom porastu, a ove godine je trčalo čak dvije trećine naših zaposlenika“, izjavila je Marija Felkel, članica Uprave i glavna direktorica za ljudske resurse Hrvatskog telekoma.

Više informacija možete naći i na MAGENTA 1 B2B RUN Facebook stranici i na službenoj internet stranici b2brun.hr.

M.Z.

Oglas

Komentiraj

komentari