Vrhunske namirnice i igraonice za vaše malce na Zagreb Burger Festivalu

Na Strossmayerovom trgu od 13. do 23. rujna otvorena je Dječja zona – igraonica za cjelodnevnu zabavu. U dječjoj maštaonici klinci i klinceze mogu odabrati ples na trampolinima, vinuti se u visine na bungee jumpingu ili otkrivati tajne ogromnih napuhanaca. Ma zapravo mogu svašta, gdje god ih odvede mašta.

Nakon što se dobro umore vrijeme je za nešto fino. Ono po čemu je Zagreb Burger poseban je kvalitetan street food, vrhunsko meso i pomno birane namirnice.

Ako se na Zagreb Burger festivalu nađete s cijelom obitelji, preporučujemo da probate obiteljski burger slikovitog naziva The Boss, s pljeskavicom od 500 dkg. Ovaj će objed biti dovoljan za cijelu obitelj, a obrok na svježem zraku iz istog tanjura  dodatno će vas zbližiti. Mislite li da će mirišljava juneća pljeskavica biti preintenzivnog okusa za vašu djecu, tu je veliki izbor hamburgera od piletine, a za vaše žedne ljude malih nogu vesela ekipa priprema svježe smoothije i razne sokove.

Vi ste vegetarijanska obitelj? To nije razlog da ne posjetite ovaj Festival jer će se u ponudi naći burgeri od kvinoje, seitana i povrća,  a za sve pesketarijance tu su burgeri od kozica.

Zaigrane mališane, a posebno friške osnovnoškolce,  sigurno će razveseliti prženi krumpirići u obliku slova ili ružičasti prženi štapići od batata, a za slatki kraj obroka potražite veliku sladolednu škrinju s osvježavajućim sladoledom u kojem će uživati i odrasli i djeca.

Više informacija na webu:

https://burgerfestival.hr/ , FB stranici: http://bit.ly/Facebook-Zagreb-Burger-Festival i Instagramu: http://bit.ly/Instagram-Zagreb-Burger-Festival

M.Z.

Oglas

Komentiraj

komentari