Vrhunski ribiči (Fishing Allstars) svoje izazove pronašli i u Hrvatskoj

Druga sezona uzbudljive serije Vrhunski ribiči predvođena dvojcem Deanom Maceyem i Adamom Rooneyjem stiže na program Viasat Explore od 10. listopada u 21:50 sati

Zagreb, 29. rujna 2020. – U drugoj sezoni uzbudljive serije Vrhunski ribiči (Fishing Allstars) fanatični zaljubljenici u ribolov, olimpijac Dean Macey i strastveni zaljubljenik u ribolov Adam Rooney putuju diljem Europe rješavajući ribolovne izazove. Svaki tjedan Dean i Adam sudjeluju u tri teška ribolovna izazova koja nastoje savladati uz pomoć nekih od najboljih ribolovaca današnjice, a sve kako bi postali „Fishing Allstars“.
U šest epizoda druge sezone, dvojac posjećuje različita jezera, rijeke i obalna područja Velike Britanije, Španjolske, Italije te Hrvatske gdje su upecali neke od nevjerojatnih primjerka. Tijekom ribolovnih avantura pridružuju im se vrhunski ribolovci koji im pomažu da u najkraćem vremenu dovrše ultimativne ribolovne izazove, a pritom se dobro zabave.
U četvrtoj epizodi fanatični dvojac ribolovaca posjetio je i Hrvatsku, a prvi zadatak ih je odveo na jezero Pjeskara blizu Lipika koje je poznato po velikim šaranima. Drugi i treći zadatak odveo ih je na prelijepu i kristalno čistu Mrežnicu. Fanatičnom dvojcu u Hrvatskoj se pridružio Gary Newman, također poznat kao Indiana Jones ribolova kako bi im pomogao u rješavanju izazova. Dean, Adam i Gary morat će upotrijebiti sve svoje vještine, znanje kao i snagu ako žele uspjeti u savladavanju hrvatskog izazova i pripitomiti jednu od brojnih riječnih zvijeri.
Nova sezona serije Vrhunski ribiči obiluje akcijom, nevjerojatnim ulovima, rušenjem osobnih rekorda te puno zabave i smijeha dok tim velikih zaljubljenika u ribolov pokušava uspješno završiti ribolovne izazove.
Ribolovne pustolovine Deana i Adama u seriji Vrhunski ribiči pratite na programi Viasat Explore od 10. listopada u 21:50 sati

Oglas

Komentiraj

komentari