Vrijeme je za kupanac!

#Kupanac, #Tuširanac, #Mazanac, #Raščešljanac i #MalacOlival predstavlja liniju prirodnih proizvoda za djecu i mlade

21. travnja 2018. –  Mame dobro znaju da njihovi najdraži malci trebaju samo najbolje, pogotovo kada je njega nježne dječje kože u pitanju. Linija prirodnih proizvoda prilagođena koži beba, djece i mladih najnovije je slatko iznenađenje iz Olivala. 5 novih proizvoda mirisnih i nježnih tekstura#Kupanac, #Tuširanac, #Mazanac, #Raščešljanac i #Malac baziraju se isključivo na kvalitetnim, njegujućim i neškodljivim sastojcima koji nisu testirani na životinjama.

  1. Vrijeme je za #Kupanac

Šampon i regenerator 2u1 posebno je prilagođen osjetljivom dječjem vlasištu i nježnim vlasima kose. Blag je prema koži i nježan prema očima pa ne izaziva peckanje ni suze mališana. Kupanac ne sadrži tenzid SLS koji isušuje kožu. U njemu se kriju ‘samo’ hranjivi proteini pšenice koji olakšavaju raščešljavanje, ali i ekstrakt kamilice, aloe vera i njegujući pantenol.

  1. Ajmo, #Tuširanac

Gel i kupka za tuširanje nježne je formule i ugodnog mirisa. Dobro se pjeni, a lako i brzo ispire pa će Tuširanac oduševiti i najnestrpljiviju djecu. Osjetljivu kožu njeguje svojim posebnim prirodnim sastavom u kojem nema tenzida SLS-a, već samo ekstrakta lavande i aloe vere.

  1. Slijedi #Mazanac

Mlijeko za tijelo lagane je, sjajne teksture koja se brzo upija i ne masti kožu. Mlijeko je obogaćeno prirodnim hranjivim uljem marelice i pantenolom koji učinkovito obnavljaju lipide, a osjetljivu kožu djece i mladih umiruju, vraćajući joj potrebnu vlažnost i ravnotežu.

  1. Dođi na #Raščešljanac

Sprej za raščešljavanje naročito je koristan kod duže i bujnije kose koja se petlja nakon pranja. Može se nanositi na suhu i na mokru kosu, a pritom je ne otežava i ne masti. Sadrži proteine pšenice koji obnavljaju i njeguju vlasište i vlasi.

  1. Od glave do pete, #Malac

Bogata univerzalna hidratantna krema lako se razmazuje i još brže upija, a pritom njeguje dječju kožu i obnavlja hidrolipidnu barijeru. Učinkovito ublažava iritacije izazvane vjetrom i hladnoćom, pa se može koristiti za zaštitu lica i ruku.

#KUPANAC, šampon i regenerator za kosu – 19,90 kn
#MALAC, univerzalna krema – 19,90 kn
#MAZANAC, mlijeko za tijelo – 21,90 kn
#RAŠČEŠLJANAC, sprej za raščešljavanje kose – 24,90 kn
#TUŠIRANAC, gel i kupka za tuširanje – 19,90 kn

25.04.2018. Dobitnica u darivanju objavljenom 23. travnja je Aleksandra Gvozdić.

Oglas

Komentiraj

komentari

1 komentar