Vrijeme je za „To Love“ ove subote na krovu MSU-a!

Na krovnoj terasi MSU-a zagrebačku publiku u  subotu, 17.6.2017. u 21 sat očekuje večer vrhunske glazbe i atmosfera koja se ne propušta!Koncertom Pankrta na krovu Muzeja otvorena je nova sezona Ljeta u MSU. U subotu ćete saznat zašto se o riječkom sastavu JONATHAN od njihovog osnutka mogu čuti samo hvalospjevi, dok će publiku 17.6. dočekati jedna posebna poslastica jer će riječki rockeri publici upravo na krovu Muzeja predstaviti svoj novi album „To Love“!

Ljeto u MSU u svom četvrtom izdanju predstavlja nesvakidašnju kombinaciju najuzbudljivijeg od glazbe, suvremene umjetnosti i filma, a uz brojne posebnosti i iznenađenja, bogati multimedijalni program ove godine premijerno uključuje i umjetničke performanse. Tako će koncertu Jonathana prethoditi prikazivanje interaktivnog projekta „In Situ – Invert“ mladih dizajnerica Dore Đurkesac i Karle Paliske, koji je rezultat nadogradnje njihovog dugogodišnjeg projekta „In Situ“.

U cijenu ulaznice za manifestaciju Ljeto u MSU uključen je i posjet velikoj retrospektivnoj izložbi Brace Dimitrijevića u Muzeju suvremene umjetnosti. Retrospektiva u Muzeju suvremene umjetnosti Zagreb obuhvaća sve najvažnije faze stvaralaštva jednog od pionira konceptualne umjetnosti u svijetu koji je od kraja 1960-ih do danas ostvario iznimnu međunarodnu karijeru. Osim koncerta, performansa i izložbe, posjetitelji će, prije samog koncerta u dva termina u dvorani Gorgona MSU-a moći pogledati i film iz ciklusa Best of Metropolis.

Publika će, osim retrospektivne izložbe Brace Dimitrijevića, imati priliku u MSU galeriji pogledati i tek otvorenu izložbu o Pankrtima „N’č se ne premakne“. Jezgra ove izložbe fotografija legendarne slovenske punk grupe Pankrti, koju je pripremila galerija Photon iz Ljubljane, prikazana je u izboru fotografskog materijala, uglavnom od autora Vojka Flegara, Janeza Bogataja i Tone Stojka. Siniša Lopojda, Tomaž Skale, Božidar Dolenc, Dragan Arrigler, Stanislav Milojković, Željko Jelenski i drugi, također su pridonijeli djelu izložbe svojim djelima. Izložba traje do 2. srpnja 2017.

Ulaznice možete kupiti putem sustava EVENTIM te na recepciji MSU-a od utorka do nedjelje od 11 do 18 sati i subotom od 11 do 20 sati. Cijena ulaznice je 85 kuna.

Požurite jer je, zbog sigurnosnih razloga na krovu Muzeja, broj ulaznica za koncerte je ograničen!

 Napomena: u slučaju kiše koncerti će se održati na platou MSU-a, kod tobogana.

A.M.

 

Oglas

Komentiraj

komentari