Vrsi postaju TOP ljetna destinacija!

Tipične ljetne destinacije u Hrvatskoj polako zamjenjuju mala prekrasna mjesta koja skrivaju predivne plaže, čisto more, odličnu mediteransku kuhinju i gostoljubivost mještana.

Tako Zadar slovi za jedan od ljepših gradova na jadranskoj obali s bogatom povijesti i kulturnom baštinom. Čak je i slavni režiser Alfred Hitchcock za svog boravka u Zadru izjavio kako Zadar ima najljepši zalazak sunca na svijetu! I turisti i naši domaći ga obožavaju, a u  posljednjih par godina doživio je veliki boom. Manje poznato, ali jedno od najljepših mjesta pored Zadra je malo ribarsko mjesto Vrsi, smješteno na poluotoku s pravim mediteranskim duhom.

Vrsi su neotkriveni dragulj sa oko 2100 stanovnika, idealna su ljetna destinacija za obitelji s malom djecom i sve koji ‘guštaju’ u miru i tišini, kristalno čistom moru i ljepoti netaknute prirode.

Iako se mnogi žale kako ovogodišnja turistička sezona nije ispunila očekivanja, Vrsi se mogu pohvaliti i povećanjem broja gostiju i brojem noćenja, a posljednji rezultati koje je objavila Turistička zajednica općine Vrsi otkrivaju da je u razdoblju od početka srpnja do kraja srpnja ostvaren rast noćenja od 4 posto.

O tome koliko su mještani gostoljubivi govori i činjenica da su vlasnici luksuzne Ville Sofie smještene u samom centru ovog predivnog mjesta ponudili  besplatno ljetovanje i to  na vrhuncu sezone  jednoj samohranoj obitelji koja si ne može priuštiti ljetovanje na moru, a kako se na objavljeni post i poziv javio veliki broj samohranih obitelji, saznajemo da su ugostili čak 6 obitelji i uljepšali im ovo ljeto koje će zasigurno pamtiti po divnim uspomenama.

‘Ne postoji uspješan turizam bez suradnje i uključivanja svih pojedinaca’, objašnjava Rafaela Maraš, direktorica Turističke zajednice Vrsi. Maraš je naglasila kako su Vrsi idealno mjesto za opuštajući odmor, gdje ćete doživjeti čaroban spoj prirode, tradicije i romantike uz nezaboravne zalaske sunca i gostoprimstvo koje su glavne prednosti turizma Vrsi.

Iznimno nam je drago da možemo prenijeti ovako lijepu vijest te se nadamo se da će vlasnici Ville Sofie biti primjer i drugima iznajmljivačima nekretnina na moru. Jer nije baš sve u šoldima:)

T.E.

 

Oglas

Komentiraj

komentari