„We Can All Be Heroes“

Marijini obroci organiziraju humanitarni tulum u klubu Sax: „We Can All Be Heroes“

U utorak 28. veljače udruga Marijini obroci u kultnom zagrebačkom klubu Sax! organizira humanitarni tulum pod maskama na kojem će svi posjetitlji kupnjom ulaznice po cijeni od 10 kn dati svoj doprinos ostvarenju misije ove humanitarne udruge, a to je da svako dijete u najsiromašnijim dijelovima svijeta svakodnevno dobije obrok na mjestu obrazovanja.

“Marijini obroci” su međunarodni pokret za uspostavljanje projekata prehrane školske djece u siromašnim zajednicama u Africi, Aziji, Latinskoj Americi i istočnoj Europi. Cilj pokreta da svako dijete primi barem jedan svakodnevni obrok u svojoj školi ili drugom mjestu na kojem se obrazuje. Za prehranu jednog djeteta tijekom cijele godine potrebno je prosječno 120 kn.

Marijini obroci danas hrane 1 187 104 djece, a nakon tuluma u Saxu, nadamo se da će ih biti još više.

Ideja za temu tuluma proizašla je iz činjenice da je svatko tko odvoji vrijeme ili sredstva za Marijine obroke za nas heroj. Htjeli smo pokazati koliko je malo potrebno da nekome promijenimo život. Marijini obroci su u rujnu 2016. godine na globalnoj razini prešli broj od 1 180 000 djece koja svakodnevno na mjestu obrazovanja dobivaju obrok. Ta brojka neprestano raste i veselimo se što će nakon našeg tuluma u Saxu porasti još i više! – izjavili su organizatori ove humanitarne akcije.

Za odličnu atmosferu tijekom večeri pobrinut će se DJ DaDoo i odličan bend iznenađenja, a svi zainteresirani su pozvani da se maskiraju, zabave i budu nečiji heroj!

Ulaznice po cijeni od 10 kuna moći će se kupiti na blagajni kluba Sax! na dan događanja.

Oglas

Komentiraj

komentari