Za avanturističke roditelje Land Rover i iCandy predstavili luksuzna kolica

Zagreb, 19. studenog 2018.: Britanci su oduvijek znali kako svoju urođenu esenciju otmjenosti ugraditi u kulturu, način života i proizvode koje koriste. Upravo je to bio povod da dva svjetski priznata britanska brenda, iCandy i Land Rover, razviju prvi zajednički proizvod: luksuzna terenska kolica iCandy for Land Rover. Sve roditelje, ljubitelje avantura oduševit će poznata kvaliteta Land Rover vožnje na četiri kotača koja je utkana u ova iCandy kolica i jamči glatko savladavanje otmjenih pustolovina za njihove najmlađe.

iCandy for Land Rover kolica uz majstorstvo zanata i tipičan iCandy Peach DNA, uključuju i prepoznatljiva dizajnerska rješenja Land Rovera: rešetkasti uzorak Land Rovera nalazi se na tkanini kapuljače kolica, dajući joj atraktivan stilski pečat, All-New Discovery boja primjenjena je na šasiji kolica i na brojnim detaljima, a fino prošiven sjedeći dio nalikuje sjedalima Land Rover automobila. Za potrebe ove suradnje kreiran je i jedinstveni ruksak koji graciozno klizne u veliku košaru kolica, pružajući roditeljima koji vole avanturizam dodatnu praktičnost.

iCandy & Land RoverNeda Zubović Mihaljević, direktorica Mikroedre, ovlaštenog distributera za iCandy Hrvatska najbolje je opisala važnost ove suradnje u svijetu dječje opreme: “Mogućnost da iCandy radi uz Land Rover se činila kao prirodni spoj za ova dva britanska branda. Radi se o dva proizvođača koji su vodeći svaki u svom segment, a zajedno imaju tradiciju od 154 godine proizvodnje i dizajna. Svaki aspekt kolica pomno je razmatran, s nevjerojatnim naglaskom na detalje, i pružanje glatke vožnje po svim terenima. Ova kolica apsolutno se izdvajaju od svega što se trenutno nudi na tržištu. Sigurni smo da će se roditelji zaljubiti u avanturistički potencijal proizvoda ovog luksuznog partnerstva.”

Mladen Mlinarić, direktor tvrtke Auto Benussi, generalnog distributera za Jaguar Land Rover u Hrvatskoj istaknuo je: “Uzbuđeni smo što smo se ime Land Rover sada može povezati i s proizvodom iz kategorije koja do sada nije bila povezana s tradicionalnom namjenom Land Rovera. Upečatljiva kolica iCandy for Land Rover savršeno kombiniraju dizajn i funkcionalnost Land Rover vozila i pokazju tehničke i dizajnerske mogućnosti proizašle iz suradnje timova dvaju brandova. Vjerujemo da će ova iCandy kolica pružiti jedinstvenu priliku za doživljavanje suštine branda Land Rover ovaj puta izvan automobilskog svijeta, a i dalje u okviru savršene funkcionalnosti i stila“.

Terenska kolica iCandy for Land Rover predstavljena su na bajkovitoj lokaciji konjičkog kluba Trajbar Team u Zaprešiću. Brojni zaljubljenici u englesku eleganciju i izlete izvan grada mogli su osim kolica, premijerno isprobati vrhunske performanse novog Land Rover Discovery modela koji je poslužio kao inspiracija u razvoju ovog modela iCandy All-Terrain kolica.

iCandy for Land Rover kolica od  sada  su dostupna u hrvatskim trgovinama s ekskluzivnom dječjom opremom, a uskoro i u ponudi Auto salona Benussi.

Maloprodajna cijena kolica je 13.899,00 kn.

M.Z.

Oglas

Komentiraj

komentari