Zabavite djecu originalnom serijom online edukativnih crtića

Snažan utjecaj na psihološki razvoj djece iamaju crtani filmovi. Uz igru, oni su glavni izvor zabave. Djeca ne razlikuju, u fazi ranog djetinjstva, maštu od realnosti. Bitno je da i internetski sadržaj kojeg djeca u najranijoj dobi konzumiraju sadrži i edukativne vrijednosti. Crtani filmovi trebaju biti pozitivna i zdrava okolina za djecu. Upravo je to bila nit vodilja u razvoju hrvatskog edukativnog serijala crtanih filmova na Youtobe-u za djecu do tri godine.

Od dječje higijene do životinja!

Dukatinovi prvi kratki originalni crtani filmovi kroz pjesmu i privlačne animacije obrađuju različite teme poput navika vezanih uz higijenu, redovite obroke i spavanje, važnost igre s prijateljima, upoznavanje sa životinjama i bojama, a djecu će potaknuti na istraživanje i kreativnost. Djecu je ponekad teško natjerati da prije spavanja operu zube, a ako prije spavanja pogledaju novi hrvatski crtani film na Youtobe-u koji je tematski vezan uz higijenu, vjerojatnost da će djeca prije spavanja s radošću prati zube se povećava.

Jednostavan, zabavan i pamtljiv sadržaj!

Crtani filmovi u potpunosti su prilagođeni djeci do treće godine. Jednostavnog su i pamtljivog sadržaja, a kad uđu u uho teško izlaze – pa čak i roditeljima. Iako su tematski prilagođeni djeci do treće godine, mogu ih gledati i djeca i vrtićke dobi. Osim što će djeca naučiti i pravilno izgovarati riječi, naučit će pjevušiti i stvorit će osjećaj za glazbu. Dukatino i njegova vesela družina iz dana u dan vašu će djecu zabavljati svojim veselim i edukativnim crtanim zgodama.

Ne zaboravimo da se navike stvaraju od samog početka života. Zato pogledajte svih šest crtića na YouTubeu  i zabavite djecu originalnom serijom online edukativnih crtića!

M.Z.

Oglas

Komentiraj

komentari