Zagreb i Zagrepčani pomažu udruzi Šapa u srcu iz Skradnika

Zagreb, 5. veljače 2020. – Nakon što je u javnost stigla informacija o teškom stanju u udruzi za zaštitu životinja Šapa u srcu iz Skradnika kraj Josipdola, iz Skloništa za nezbrinute životinje Grada Zagreba udruzi je poslana pomoć.

Sklonište je udruzi dostavilo 750 kilograma hrane, zdjelice, ogrlice, povodce, deke i ležajeve za pse. Među tim su proizvodima i mnogi koje su Skloništu u Dumovcu donirali građani.

„Prevozeći stvari u Skradnik nastavili smo lanac dobrote koji su započeli Zagrepčani u želji da pomognu psima koji čekaju novi dom i svoje ljude. Kad smo stigli u udrugu Šapa u srcu, vidjeli smo kako je svaka pomoć njihovim psima ne samo dobrodošla, nego i nužna. Zato ćemo s članovima udruge ostati u kontaktu i nastaviti im pomagati oko skrbi za njihove štićenike. Građane pozivamo da i sami učine što mogu. Da im je šapa u srcu, najbolje mogu dokazati udomljavanjem pasa iz Skradnika“, kazao je Damir Skok, ravnatelj Ustanove Zoološki vrt grada Zagreba u čijem je sastavu Sklonište u Dumovcu.

Brzu akciju Skloništa pozdravio je gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić: „Kad je god bilo potrebno pomoći udrugama za nezbrinute životinje iz drugih dijelova zemlje, Grad Zagreb i Zagrepčani pokazali su koliko imaju veliko srce.“

O stanju u Šapi u srcu Sklonište iz Dumovca nastavit će informirati Zagrepčane putem društvenih mreža.

Oglas

Komentiraj

komentari