Zagrebačka adventska čarolija oživjela Petrićevu

Zagrebačka Petrićeva ulica zanimljivog je potpisa! Ne samo što spaja Ilicu i Bogovićevu kod znamenitog „Sunca“, nego nosi ime po hrvatskom filozofu i velikom putniku koji je stekao slavu svojim djelima iz filozofije, astronomije, meteorologije, arheologije, politike, trgovine, medicine, izdavaštva. Stoga smo ju i izabrali za adventsko putovanje kroz Zagrebačku adventsku čaroliju kao pozornicu zabave i prigodnog blagdanskog programa.

Ovog adventa upravo Petrićeva postaje najuzbudljivije mjesto i centralna pozornica najbolje zabave. Svaki vikend tu vas očekuje bogat zabavni i glazbeni program za djecu i za odrasle.

Na blagdan Svetog Nikole dovedite najmlađe po prigodne darove i dječju predstavu prepunu iznenađenja, a bit će tu i fotografiranja. No ni nešto starija ekipa ne treba bježati od poklona i Svetog Nikole jer se u 20 sati nastavlja zabava u iznimnom glazbenom ritmu, uz zvuke  jazza i Doru Škender.

U subotu, 7. prosinca od 11 sati, nastupa  Dječji zbora Kikići kojima se pridružuje i Djed Mraz, a od 19 sati s vama je Agram dixie jazz. U nedjelju od 11 sati pjevajte s Dječjim zborom Pahuljice te se poslikajte s Djeda Mrazom i patuljcima ili samo napišite pismo s popisom želja i blagdanskih pozdrava.

Ovog adventa Petrićeva je obogaćena i ponudom hrvatskih obrta, od delikatesa, unikatnih božićnih ukrasa, suvenira i nakita, proizvoda hrvatskih dizajnera, a krasi ju i Zlatna kuća sa slatkim delicijama i Majuška mikrofonima za zabavnu zvukovnu podršku izvođačima Adventskog vjenčića.

Potpuni program događanja na Zabrebačkoj adventskoj čeroliji u Petrićevoj ulici možete pronaći na facebook stranici događaja. https://www.facebook.com/ZagrebackaAdventskaCarolija/

 

Oglas

Komentiraj

komentari