Zagrebačka banka nastavlja 12 godina uspješnu suradnju s eSTUDENT-om

Zagrebačka banka potpisala je novi ugovor o suradnji s eSTUDENTom– studentskom udrugom koja povezuje najbolje studente i najbolja poduzeća, kako bi im pružila nova iskustva, znanja i prilike. Kroz ovo strateško partnerstvo Zaba sudjeluje u različitim projektima i studentskim natjecanjima u organizaciji eSTUDENTa – prati studente, mentorira ih, podupire ih u njihovim projektima te u konačnici pomaže da spremnije dočekaju ulazak na tržište rada.

 „U dvanaest godina suradnje s eSTUDENTom promijenila su se mnoga lica i načini rada i s jedne i s druge strane, ali razina suradnje je uvijek jednako kvalitetna. Sretni smo uvijek kada radimo sa studentima, ali kada surađujemo s jednom tako ozbiljnom, dobro organiziranom i pozitivnom ekipom kao što su eSTUDENTovci, onda posao koji radimo prestaje biti obveza i postaje zadovoljstvo. Nadamo se da nas čeka još puno godina uspješne suradnje, zajedničkih projekata, razmjene iskustava i novih, zajedničkih, kreativnih inicijativa“, poručila je Biljana Ljuban, direktorica ljudskih resursa Zagrebačke banke.

„Zaposlenici Zagrebačke banke pomažu studentima kroz mentoriranje i usmjeravanje studenata na brojnim studentskim natjecanjima i radionicama. Nadamo se da ćemo i dalje nastaviti surađivati sa Zagrebačkom bankom jer studenti kroz tu suradnju dobivaju priliku upoznati banku i naučiti više o tome kako ona funkcionira i što sve u njoj mogu raditi“, poručio je je Luka Šlibar, predsjednik udruge eSTUDENT.

Šlibar je istaknuo važnost povezivanja tvrtki i institucija kako bi studenti dobili priliku za stjecanje znanja i vještina koje ne mogu uvijek dobiti na fakultetu. „Proaktivni studenti tijekom studija žele svoje znanje stečeno na fakultetu povezati i primijeniti na stvarnim situacijama iz prakse“, naglasio je.

Cijelu udrugu kao i sve projekte, radionice i inicijative vode sami studenti koji posjeduju veliku motivaciju i volju da poboljšaju okruženje u kojem žive. Udruga sa 400 aktivnih članova djeluje na Ekonomskom fakultetu, Fakultetu elektrotehnike i računarstva, Prirodoslovno-matematičkom fakultetu, Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu te ostalim fakultetima Sveučilišta u Zagrebu, a projekti udruge orijentirani su na sva hrvatska sveučilišta. U projektima eSTUDENTa godišnje sudjeluje preko 5.000 studenata iz cijele Hrvatske.

A.M.

Oglas

Komentiraj

komentari