U ZAGREBU OTVORENA TIME SLASTIČARNICA S NEODOLJIVIM FRANCUSKIM ŠTIHOM

Za realizaciju ove lijepe priče najzaslužniji je vrhunski mladi slastičar Robert Hromalić, koji je u partnerstvu s Davorom Bienenfeldom i Matejom Đorđevićem u Zagreb donio jedinstven slastičarski projekt

U Zagrebu, u Teslinoj ulici 14, službeno je otvorena Time slastičarnica, mjesto gdje će ubuduće zalaziti svi oni koji od slatkog zalogaja uvijek očekuju više. Prekrasno uređen interijer s potpisom arhitekta Ante Vrbana i slastice po idejama Roberta Hromalića već danas su ovoj slastičarnici priskrbile epitet lokacije koju u Zagrebu jednostavno morate posjetiti. Robert Hromalić je sve najbolje od svog školovanja u Parizu i boravka u francuskim slastičarskim krugovima donio u Zagreb, a u Time slastičarnici je realizirao želju da pokaže svoj talent i Zagreb svrsta na svjetsku kartu gdje slastice zauzimaju posebno mjesto.

Hromalić je svoju ideju realizirao s Davorom Bienenfeldom i Matejom Đorđevićem, koji su dugo razmišljali o “svojoj” slastičarnici, a tek su s Hromalićem pronašli partnera koji je u mogućnosti realizirati sve njihove želje i ciljeve. Iako će prostor na prvu izgledati dosta skučeno, želja ovog trojca bila je da fokus bude na kolačima i malim Robertovim remek-djelima, a kada uđete i vidite kako izgleda čupavac, gibanica ili kremšnita, svaka iluzija o prijašnjim kolačima više neće vrijediti. Slastičarnica Time je mjesto gdje ništa neće biti kao prije, a svakih 10 dana, Robert Hromalić će pričati novu slatku priču, pa ju nikako nemojte  propustiti. Jer slastice od danas u Zagrebu imaju potpuno novu vrijednost.

Fotografi: Edin Tuzlak i Vid Nikolić

Oglas

Komentiraj

komentari