Zagrepčanke na špici ljubile najzgodnije frajere u Hrvatskoj

A što vi više preferirate, frajera s bradom ili bez brade? Zgodni frajeri u odijelima, predvođeni Marijem Valentićem, na subotnjoj su zagrebačkoj špici šarmirali brojne prolaznice i napokon saznali što žene više vole – glatko lice ili bradu.

Zgodan muškarac u odijelu? Većina žena će obožavati tu kombinaciju. Muškarac s bradom? Tu se već mišljenja razlikuju. I dok neke žene vole trodnevnu bradu, neke preferiraju elegantno i glatko lice. Mario Valentić je ove subote odlučio zauvijek odgovoriti na to vječno pitanje i tijekom zabavnog eksperimenta napokon saznati što žene više vole kod muškaraca: nježno lice ili oštru bradu. Sa šest superzgodnih muškaraca prošetao je centrom Zagreba i proveo zanimljivo ispitivanje među ženama koje su ispijale svoju jutarnju kavu.

fr3

Dok je desna strana lica ovih šarmantnih muškaraca imala trodnevnu bradu, lijeva strana licaje bila potpuno obrijana i glatka, a sretne ispitanice su poljupcem na preferiranu stranu lica pokazale svoj odabir. Iako djeluje kao da trend bradatih muškaraca nikad neće izaći iz mode,velika većina „ispitanih“ žena pokazala je kako će uvijek radije odabrati glatko lice: „Moram priznati da se nisam previše iznenadio. Brada je možda cool, ali svježe obrijano lice se ipak pokazalo kao prvi odabir za naše nježnije polovice. Glatka i nježna brada oduvijek je bila odlika pravog gospodina i drago mi je da se, unatoč trendovima, neka pravila ipak ne mijenjaju“, zaključio je Mario Valentić, profesor kineziologije i promotor zdravog života.

No, mnogi muškarci se odriču glatkog lica i pribjegavaju puštaju brade iako im to nije prihvatljivo rješenje, a razlog su iritacije na koži prilikom svakodnevnog brijanja.  Brijanje često ozljeđuje kožu i dovodi neželjenih reakcija kao što su crvenilo i iritacije. Takve reakcije su problem muškarcima koji moraju i žele svakodnevno održavati glatko lice. No, u 21. stoljeću brijanje ne bi trebalo biti problem, isto kao što održavanje glatkog lica ne bi trebalo imati veze s britvicom.

Philips S7000 je brijaći aparat novog doba koji omogućava glatko brijanje svim muškarcima osjetljive kože. Idealan je za dnevnu „beauty“ rutinu svakog muškarca koji posebnu pozornost pridaje njezi lica. Aparat ima nekoliko naprednih funkcija: tri pokretne Dynamic Flex brijaće glave pomiču se u pet smjerova i omogućavaju idealno prianjanje konturama lica. Brijaće glave zapravo su inovativni prsteni sastavljeni od mikroperlica za veću udobnost prilikom brijanja. Posebno dizajniran Gentle Precision sustav štiti kožu i istovremeno veoma precizno podrezuje dugačke, kratke i položene dlačice. Dizajnirani su tako da svaku dlačicu stavljaju u položaj idealan za podrezivanje kako bi se dlačice pažljivo podrezivale bez oštećenja kože. Kako? Super Lift &Cut sistemom. Prva oštrica podiže svaku dlačicu, a druga ih nježno podrezuje ispod razine kože za izuzetnu glatkoću. Zahvaljujući AquaTec sistemu, Philips S7000 aparat omogućava suho brijanje, brijanje pjenom ili gelom, pa čak i tretman ispod tuša.

 

Oglas

Komentiraj

komentari