Zajednička poslovna priča BTravel-a i Privoscite.si

Zagreb, 26.09.2018.BTravel kao najbrže rastuća regionalna turistička agencija koja posluje u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji,  i Privoscite.si, jedan od vodećih slovenskih portala za grupnu kupovinu, prepoznali su poslovnu priliku da zajedničkim djelovanjem naprave iskorak na tržištu.

Motiv ovog povezivanja je višestruki i donosi pogodnosti za krajnje korisnike tako što će vjerni kupci na portalu u Sloveniji, njih više stotina tisuća, tijekom cijele godine imati na jednom mjestu objedinjenu bogatiju turističku ponudu. Ova pogodnost odnosit će se prvenstveno na ponudu Hrvatske, kako obalnog tako i kontinentalnog dijela. Ipak, najveći benefit ove suradnje bi trebali osjetiti upravo smještajni objekti u Hrvatskoj jer će imati „instant“ pristup aktivnom tržištu i klijentima koji su spremni reagirati u kratkom vremenskom periodu, te će tako popuniti kapacitete koji bi inače ostali neprodani

“Ovo je samo jedan koraka našeg aktivnog širenja u regiji i etabliranja pozicije BTravela na tržištu. Naše veliko iskustvo u svim turističkim segmentima nam omogućava da budemo inovativni, a činjenica da jedan dio naših djelatnika potječe iz hotelijerstva znači da vrlo dobro znamo što hotelima treba i kada, te s kakvim problemima se oni susreću svakodnevno. Na nama je kao ozbiljnom partneru da im za te probleme ponudimo rješenje, a ovaj naš posljednji korak i akvizicija je samo jedno od njih.”, izjavio je prigodom nove poslovne suradnje Dalibor Bilić, predsjednik Uprave BTravel-a.

 Vedran Kneklin, direktor online prodaje BTravel-a, pritom je dodao:Posljednjih godina su se industrije dosta preokrenule, pa tako i turizam. Tu ponajprije  mislim na želje, potrebe i mogućnosti turista, odnosno putnika. Danas često dolazi do „kratkog spoja“ u kojem pružatelji usluga nisu u mogućnosti u zadnji tren iskomunicirati svoju potrebu za prodajom upravo onima koji imaju potrebu za takvom uslugom. Ovom akvizicijom BTravel spaja te dvije potrebe, te vjerujemo da će sve strane vrlo brzo osjetiti snagu ove sinergije.”

BTravel ovim svojim potezom dodatno širi svoj portfelj na tržištu regije, te uz sportski i kongresni turizam pridodaje i skijanje te wellness turizam.

M.Z.

Oglas

Komentiraj

komentari