Zajedno u školu s Hervisom

hervis

Bilo da vaše dijete prvi put kreće u školu ili je već odrasli školarac povratak u školske klupe olakšat će odlični popusti na odjeću, obuću i školski asortiman. Kako bi povratak u školske klupe ostavio što manji trag na obiteljskom budžetu, Hervis je pripremio širok asortiman ruksaka, dječjih tenisica, majica i trenirki najpoznatijih svjetskih brendova dostupnih uz posebne, akcijske back to school cijene.

Jeste li započeli s pripremama za prve školske dane? Najbolji način da se stres povratka u školske klupe umanji su dobra priprema i postepena prilagodba, a upravo zato Hervis donosi kratki vodič kroz kupovinu.

Odabir školskog ruksaka Neka vaši mališani ponosno krenu u školu odjeveni u najnovije trendove s novom modernom torbom ili ruksakom. Odabir idealnog ruksaka nije lak zadatak jer osim izgledom mora ispuniti i jednako važan zadatak udobnog i praktičnog komada opreme koji će svakom školarcu olakšati put do škole. U Hervis trgovinama moguće je birati između velikog broja modela torbi i ruksaka koji će školarce razveseliti, a roditeljima olakšati potragu za idelanom. Hervis preporučuje modele PUMA Pioneer te kvalitetan brend ruksaka STREET Round čiji su modeli trenutno spušteni do 50%.

Školska modna patrola

Knjige, bilježnice, pernice, omoti čak i nisu tako velika stavka u usporedbi s novim tenisicama, trenirkom i opremom za tjelesni. Izaberite udoban i sportski stil svaki dan. Bilo da vaš školarac ide pješice u školu ili će mu služiti za tjedno razgibavanje na satu tjelesnog odgoja te jesensku vožnju biciklom, udobnost i kvaliteteta ne bi trebale biti stvar kompromisa kod kupovine. Izaberite između Pume, Skechersa, Adidasa i Nikea po trenutno akcijskim cijenama spuštenim do 50%. Vrhunski rezultati izvan škole Početak rujna razdoblje je kada počinju školske obaveze, ali i kada većina izvanškolskih aktivnosti započinje s programima i treninzima. Hervis nudi brojne pogodnosti na opremu za izvanškolske aktivnosti bez obzira na sport kojim se školarac bavi. Sve češće kao prijatelj na putu do škole, trgovine ili za aktivniju zabavu nakon škole Hervis je u pripremio i posebne akcijske back to school cijene za odabrane modele CYGNUS i MICRO romobila te sve popularnijih retro longbordova i skejtbordova, rola te X-PLORER Board City samobalansirajućeg skutera.

Oglas

Komentiraj

komentari