ZAKS pripremio kolekciju za najljepše uspomene princeza

Neodoljive i zaigranog dizajna, srebrne dječje narukvice iz zlatarni Zaks pronađite po 50% nižim cijenama

18. rujan 2017. – Početak jeseni koja nam donosi prve dane vrtića i škole, pravo je vrijeme da svoje najmlađe trendsetterice nagradite prvim komadom nakita napravljenim od srebra, koji će im u nadolazećim godinama zasigurno ostati dragocjena uspomena. Zlatarne Zaks su upravo za takve prigode pripremile kolekciju dječjih narukvica koje sad možete pronaći po 50% nižim cijenama.

Istovremeno delikatna i zagrana, Zaks kolekcija srebrnih narukvica decentno će krasiti malene ručice, te izmamiti širok i iskren osmijeh na licu najmlađih.

Ukrasi u obliku šarenih srca, ribica, jagodica, cvjetića i leptirića povezanih decentnim srebrnim lančićem samo su neki od motiva na odabir malimprincezama, a moći će ih čuvati zauvijek kao  podsjetnik na bezbrižne dane djetinjstva.

Cjelokupnu kolekciju srebrnih dječjih narukvica potražite u ZAKS zlatarnicama diljem zemlje, a prilikom kupnje ostvarite pogodnosti: do 50% na srebrni nakit, 30% na sve satove, 25% niže cijene za asortiman zlata i 40% popusta na asortiman brilijanata.

Popis poslovnica potražite ovdje.

Oglas

Komentiraj

komentari