Žanamari Perčić: “Nemojte odustati!”

25. listopada 2016. godine održana je peta radionica “Čakulaonica za samohrane roditelje“ u sklopu projekta “Hrabre Mame & Tate” u dječjem vrtiću “Pčelica” u organizaciji portala Sretna mama i istoimene Udruge samohranih roditelja uz stalnu podršku dm-a i Nivee, a kao sponzori ove radionice sudjelovale su tvrtka Henkel i tvrtka JGL d.d..

„Mi u Henkelu smo jako sretni što možemo podržati ovakve projekte poput Čakulaonice jer prepoznajemo važnost radionica za sve samohrane roditelje i njihove obitelji te u konačnici za cijelu zajednicu. Čakulaonica im pruža podršku kroz međusobnu razmjenu iskustava i savjeta, a ponekad je i samo razgovor s osobama koje se nalaze u sličnoj situaciji dovoljna potpora. Henkel je odlučio ove radionice podržati i sa proizvodima Persil i Silan Sensitive koji su zbog svoje blage formule i prirodnog sapuna s mirisom bademovog mlijeka, pogodni za njegu cijele obitelji“, izjavila je Vanja Legvart, marketing manager Henkel Adria, Laundry & Home Care.

“Drago mi je da svi zajedno prepoznajemo vrijednost grupne podrške i puno je ljepše prolaziti kroz život kada možemo držati još nekoga za ruku tko razumije naše probleme. Posebno mi je drago najaviti suradnju sa Centrom za socijalnu skrb s ciljem stvaranja odnosa povjerenja između korisnika Centra socijalne skrbi i djelatnica koje bi na taj način roditeljima približili ustroj i način rada CZSS odnosno upoznali ih s pravima i uslugama iz sustava socijalne skrbi.“, kazala je Ana Mišić, urednica portala Sretna mama i predsjednica Udruge za samohrane roditelje.

mmM.M. polaznica Čakulaonice izjavila je: „ Ovo je već treći put da sam došla na radionicu i to redovito. Evidentan je razvoj grupe, zamjetna je individualizacija određenih polaznika što potiče i ostale polaznike da budu proaktivniji u radu grupe. Svakako moram pohvaliti dobre sugestije psihologinje, grupa je krenula u dublju analizu problema roditelja.“

zana„Teško je biti roditelj generalno, dižem kapu svakom samohranom roditelju. Nemojte odustati, jednog dana će vam se sva ta ljubav vratiti.“, poručila je Žanamari Perčić.

Čakulaonice podržavaju dm i Nivea, a ovoj radionici priključile su se tvrtka Henkel i tvrtka JGL koje su sudjelovale sa prigodnim poklon paketima za roditelje.

 cakulaonica2

Svi zainteresirani roditelji za sudjelovanje u radionici koja će se održati u studenom mogu se prijaviti putem mail-a na info@sretnamama.hr. Broj mjesta je ograničen (moguće je maksimalno 20 roditelja po radionici).

Svi koji mogu na bilo koji način doprinijeti ovakvim radionicama mogu se javiti u redakciju Sretne mame na mail info@sretnamama.hr.

Anna Maria Križanac

Oglas

Komentiraj

komentari