Započela prodaja ulaznica za najelegantniju večeru u Zagrebu!

Samo osamsto najbržih sretnika dobit će priliku da uđe u ekskluzivnu internacionalnu obitelj Le Dîner en Blanc koja broji više od 100 000 članova diljem svijeta. Najpoznatije druženje u bijelom u Hrvatsku stiže 20. svibnja 2017. godine na jednu od najljepših zagrebačkih lokacija koja će ostati najbolje čuvanom tajnom sve do samog početka večere. Kako biste na vrijeme osigurali mjesto za sebe i svoju dragu osobu potrebno je učiniti tri stvari – registrirati se na službenoj stranici Le Dîner en Blanc i kupiti svoju ulaznicu odmah nakon što dobijete potvrdu organizatora da ste jedan od sretnika prvog izdanja, a onda krenuti u kreiranje najposebnijih bijelih odjevnih kombinacija te dekoracija.

Prodaja ulaznica je krenula pa molimo sve one koji su se registrirali da provjere svoj mail i potraže svoju pozivnicu jer im ona omogućuje kupnju i mjesto na prvom izdanju večere Le Dîner en Blanc. Naša je preporuka da ih osigurate što prije zbog velikog interesa i ograničenog broja mjesta. Ukoliko to niste učinili do sad, registirajte se na našu službenu stranicu jer je to jedini način da dobijete pozivnicu za ovo jedinstveno događanje“– izjavila je Tihana Barišić, domaćica zagrebačkog piknika u bijelom te dodaje: “Našim smo gostima maksimalno pokušali olakšati prvo iskustvo pa smo im tako omogućili kupnju kompletne opreme, hrane i pića putem službene stranice. Ipak, želimo ih potaknuti da budu što kreativniji kada je riječ o dekoracijama za stol, malim detaljima, te odjeći jer ih osim posebnog doživljaja za njihov trud i kreativnost očekuju i nagrade o kojima ćemo više u danima koji slijede.“

Kako bi se u potpunosti mogli posvetiti uživanju, organizatori su sudionicima ponudili i opciju online kupnje košare s delikatesama koje će ih dočekati na samoj lokaciji, a pripremit će ih vrhunski chefovi poznatih zagrebačkih restorana Blatazar, Okrugljak, Dubravkin put, Basta i Spoon. Košarice navedenih restorana također se mogu odabrati i kupiti na službenoj stranici, a osim hrane, sve one koji nemaju potrebnu opremu oduševit će vijest da je također mogu unajmiti po cijeni od 300 kn. Organizatori savjetuju da požure jer je broj setova namještaja, kao i košara s hranom, ograničen. Za goste prvog piknika pripremljen je i vrhunski odabir pića pa će se tako na službenoj stranici moći odabrati šampanjac Piper-Heidsieck Cuvée Brut, vina Saints Hills Rośe, Roko i Nevina, te vode Janu i Jamnicu.

Ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 250 kuna, odnosno 300 kuna ukoliko se posjetitelji odluče za opciju prijevoza. Organizirani autobusi će u unaprijed određeno vrijeme obilaziti dogovorena stajališta u gradu i prevoziti goste i njihove stvari do tajne lokacije gdje će se piknik održati, a za povratak će se pobrinuti taksiji koji će čekati na improviziranom stajalištu kod lokacije. Početak nezaboravne večeri ispunjene druženjem s prijateljima i uživanjem u dobroj hrani i piću predviđen je za 19 sati, a trajat će do ponoći.

Story Gourmet kao najcjelovitiji, najmoderniji i najluksuzniji hrvatski magazin posvećen kulinarstvu i kulturi blagovanja idealan je medijski partner projekta Le Dîner en Blanc. Svojim visokim standardima produkcije, modernim pristupom gastro sceni, te nadasve originalnim konceptom koji podrazumijeva da ga autorski stvara tim od petero vrhunskih chefova: Andrej Barbieri, Marin Medak, Ivan Pažanin, Petra Jelenić i David Skoko, Story Gourmet se već prvim brojem nametnuo kao omiljeno štivo najzahtjevnijih kulinarskih profesionalaca i znalaca, ali i svih zaljubljenika u kuhanje i foodiea. Kreativnost i strast kao osnovni pokretači bez daljnjega su karakteristike koje spajaju ova dva projekta u savršenu cjelinu.

Više informacija o pravilima nalazi se na službenoj web stranici zagreb.dinerenblanc.com.

Oglas

Komentiraj

komentari