Poklanjamo dječje sunčane naočale!

I DJECI TREBAJU SUNČANE NAOČALE!

BIPA I HOOT misle na najmlađe – u svim BIPA trgovinama u ponudi su dječje sunčane naočale s 400 UV zaštitom

Baš kao i odraslima, i djeci su potrebne sunčane naočale! Osim na kožu, UV zrake mogu imati štetan učinak i na oči, te mogu uzrokovati oštećenje rožnice, leće i mrežnice.

Dječje oči su osjetljivije od odraslih jer se očna leća kod djece još izgrađuje i shodno tome upija mnogo više sunčevih zraka, pa ju je stoga potrebno adekvatno zaštititi.

U svim BIPA poslovnicama dostupan je veliki izbor različitih HOOT dječjih sunčanih naočala sa UV 400 zaštitom čime pouzdano odbijaju refleksiju sunčevih zraka. Anatomski su prilagođene nošenju na dječjoj glavi,  te istovremeno lagane i fleksibilne, pa neće djeci predstavljati opterećenje tijekom igre na plaži, na suncu ili u parku i na igralištu.

Naočale prate modne trendove i dolaze u više boja i s različitim dodacima na okvirima – za djevojčice sa cvjetićima, zvjezdicama ili jednobojne, a za dječake s uzorcima raznih boja. Uz HOOT naočale svako dijete može za sebe pronaći naočale u boji i dizajnu koje voli, a uz pouzdanu zaštitu za svoje nježne i osjetljive oči.

Neka pripreme za ljeto krenu na vrijeme! Kvalitetne dječje sunčane naočale, osim što će pridonijeti očuvanju vida, omogućit će djeci još bezbrižnije i veselije uživanje na suncu i u prirodi.

Maloprodajna cijena HOOT dječjih naočala je 29,90 kn.

Zahvaljujući BIPI poklanjamo jednoj sretnoj čitateljici/čitatelju HOOT dječje sunčane naočale.

Dobitnika izvlačimo u petak 12. svibnja!

Napomena: Mail naslovite (subject/predmet) na ”HOOT”.

Obavezni uvjeti  sudjelovanja u nagradnoj igri:

  • u komentaru posta tagirajte 5 svojih prijatelja i napišite da li Vam trebaju naočale za djevojčicu ili dječaka.

Sretno svima!

Dobitnica je Sonja Debeljuh Novosel!

Oglas

Komentiraj

komentari