Zaštitite djecu na internetu!

eKupi, vodeći prodavač udžbenika, roditeljima poklanja Kaspersky aplikaciju za zaštitu djece

Zagreb, 13. lipnja 2017. – Najveći web shop u Hrvatskoj, eKupi.hr kojeg je više od 300.000 roditelja u Hrvatskoj prepoznalo kao najbolje mjesto za opremanje svojih đaka, otvorio je novu sezonu prodaje udžbenika, a osim opcije omotanih udžbenika, personaliziranih naljepnica, školskih torbi i pribora ove godine predstavlja dodatnu pogodnost za roditelje. Deseci tisuća školaraca kojima roditelji svake godine udžbenike kupuju na eKupi, sada će biti još sigurniji, uz Kaspersky aplikaciju ‘Zaštitimo djecu’.

“Prvih 5.000 kupaca udžbenika aplikaciju ‘Zaštitimo djecu’ dobit će besplatno. Uvijek nastojimo roditeljima olakšati život. Kod nas sve za školu mogu kupiti na jednom mjestu, od udžbenika do školskog pribora, samo odaberu školu i razred i znaju da će dobiti točan popis udžbenika odobren od strane Ministarstva znanosti obrazovanja i sporta. Razmišljali smo o svakom detalju, od omota za knjige do personaliziranih naljepnica koje mogu naručiti iz udobnosti svog doma. Ove godine, otišli smo korak dalje”, objasnila je Irena Langer-Breznik, potpredsjednica Uprave M San grupe i članica Uprave eKupi.

Aplikacija „Zaštitimo djecu“ prvi je put dostupna u Hrvatskoj, a zainteresirani roditelji moći će je kupiti ekskluzivno na eKupi webshopu po promotivnoj cijeni od 39,99 kuna. Instalacija ove aplikacije roditeljima rješava problem koji mnoge muči – kako zaštititi svoje dijete na internetu.

„Zaštitimo djecu“ tako jednostavno osigurava da upravljate vremenom provedenim na uređaju, da su sadržaji koje dijete pregledava u skladu s njegovom dobi, roditeljima omogućuje da dobiju izvještaje o temama koje dijete pretražuje i stranicama koje posjećuje, a nudi i opciju sigurne lokacije. Za roditelja, to znači da će ako njegovo dijete izađe iz sigurne geo zone, u stvarnom vremenu dobiti obavijest SMS-om ili mailom.

Tvrtka koja je aplikaciju proizvela, Kaspersky, vodeća kompanija u području cyber sigurnosti s više od 400 milijuna korisnika.

“Za roditelje aplikacija „Zaštitimo djecu“ je najjednostavniji i najučinkovitiji način da djeci otvore vidike i omoguće da istražuju digitalni svijet, ali da ih istovremeno i zaštite od svih onih opasnosti koje na žalost u njemu vrebaju. Seksualni predatori ili eksplicitni i nasilni sadržaji postali su dio naše stvarnosti, a roditelji ne znaju kako zaštititi djecu. Naša aplikacija je rješenje” – rekao je Dragan Martinović, direktor Kaspersky Laba za istočnu Europu.

Ovom suradnjom KaspeskyLab i eKupi prvi na tržištu nude roditeljima konkretno rješenje za problem koji muči sve više roditelja.  Time se još jednom potvrđuje inovacijski kapacitet eKupi koji na tržištu posluje već sedam godina, i kontinuirano bilježi stope rasta. EKupi je u 2016.godini ostvario prihode od 187 milijuna kuna u prodaji preko weba, a u ovoj godinitvrtka očekuje daljnji rast od 20 posto. Svake godine sve više korisnika odlučuje se kupovati putem weba, a eKupi u svojoj ponudi osim udžbenika i sve za školu ima više od 450.000 proizvoda iz različitih kategorija:  računala, mobiteli, igraće konzole, bijela tehnika, mali kućanski aparati, klime, auto gume, alati, sport, igračke i dječja oprema. Ponuda obuhvaća čak iavionske karte gdjeeKupi jedini u Hrvatskoj osim redovnih kompanija prodaje i jeftine letove poput onih kompanija Ryan ili Wizzair putem weba.

Više informacija o aplikaciji Kaspersky „Zaštitimo djecu“ možete pronaći na:  www.ekupi.hr/Kaspersky-zastitimo-djecu

A.M.

 

Oglas

Komentiraj

komentari