Zašto dijete ne uspijevaju?

Kimberly Willis: Mala knjiga savjeta za mršavljenje

Kada držimo dijetu, toliko smo opsjednuti onime što ne smijemo jesti da nismo usredotočeni na način na koji jedemo ili na to kako se zbog jedenja osjećamo. Kimberly Willis u svojoj je knjizi prikupila jednostavne načine koji će nam pomoći da dugoročno smršavimo korjenitim mijenjanjem načina razmišljanja o hrani i odnosa prema njoj.

U Maloj knjizi pomoći za mršavljenje autorica vam pomaže da se, umjesto na hranu, usredotočite na sebe, kako biste pobijedili žudnju za hranom i preuzeli nadzor nad vlastitim prehrambenim navikama. U svojoj knjizi donosi strategije i metode za suočavanje s ovisnošću o hrani, koje će vam uistinu pomoći. To su jednostavne i neškodljive tehnike koje je jednostavno uklopiti u svoj način života, kao što ključni slogani, koje treba imati na umu pri izboru hrane (npr. ‘čaša vina isto je što i čaša tjestenine’), akupresura za odvraćanje pozornosti (trljanje prstom mjesta između nosa i gornje usnice kad vas uhvati žudnja za hranom) te stjecanje navike svjesnog jedenja, kako biste prožvakali svaki zalogaj i osjetili njegov okus.

Ovaj je džepni vodič sve što vam treba kako biste smršavjeli i uspostavili bolji, zdraviji odnos s hranom.

Dobitnica u darivanju objavljenom 15. siječnja je Katarina Račkaj Vulić. Molimo dobitnicu da se javi u inbox:) Hvala svima na sudjelovanju!

 

Oglas

Komentiraj

komentari

1 komentar