Zašto moje tijelo ne izgleda kao tvoje?

Ova knjiga će djeci donijeti mnoštvo zanimljivih informacija vezano za ljudsku biologiju.

Na zanimljiv i zabavan način, djeci su dana objašnjenja za brojne karkteristike vezane za ljudsko tijelo, ali i nas kao vrste. Saznat će brojne odgovore na pitanja koja često ostanu neodgovorena. Tako recimo, naučit će zašto trepavice i obrve ne rastu kao i kosa. Zašto je netko nadaren za nogomet, a netko za slikanje. Uz to mogu naći i korisne savjete koji pridonose zdravlju. Kao savjeti vezani za prehranu koja pridonosi boljem zdravlju srca.

Knjiga ‘Zašto moje tijelo ne izgleda kao tvoje?’ pomoći će djeci da bolje razumiju svoje tijelo i promjene kroz koje prolazi. Pri tome se korisiti dosta izraza koji djeci nisu poznati, pa bi bilo dobro da roditelji čitaju knjigu s djetetom ili da mu objasne pojedine termine koji se koriste kako bi moglo u potpunosti razumijeti sadržaj.

Osvrt napisala: Iva Brčić, mag. soc./fil.

Ako želite svom djetetu ponuditi sadržaj koji nudi odgovore na više od 1000 pitanja, potražite u nakladi EGMONT kolekciju ZAŠTO? koja nudi odgovore potkrijepljene stručnim informacijama i popraćene sjajnim fotografijama!

Dobitnica u darivanju bestsellera ‘Čudesni tjedni’ i slikovnice sa doktoricom PLIŠKO je Valentina Simčić. Molimo dobitnicu da se javi u inbox:) Hvala svima na sudjelovanju!

Oglas

Komentiraj

komentari