Zavirite u najslavniji zoološki vrt u Australiji

Zagreb, 30. studenog 2020. – Uz naraciju britanske glumice nominirane za nagradu Oscar® Naomi Watts, nova dokumentarna serija programa Viasat Nature, Zoološki vrt Taronga iznutra, nudi ekskluzivan i sveobuhvatan pogled na sve ono što je potrebno da bi funkcionirao jedan od najslavnijih i najveličanstvenijih zooloških vrtova na svijetu.

Od divljih koala ozlijeđenih u šumskim požarima do srebrnoleđnog gorile od 200 kilograma koji čeka na veterinarski pregled, ova dirljiva i fascinantna desetodijelna serija svoju će premijeru imati na programu Viasat Nature u ponedjeljak, 7. prosinca, u 17:00 sati.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Taronga Zoo (@tarongazoo)

Zoološki vrt Taronga u Australiji dom je za više od 5000 čudesnih životinja te 240 strastvenih čuvara i veterinara koji svoju vrhunsku stručnost stapaju s australskom opuštenošću; za većinu je njih to drugi dom. Naime, njihov je posao uistinu poseban! Zoološki vrt smješten je u spektakularnoj luci u Sydneyu, a svake ga godine posjećuju milijuni posjetitelja koji žele izbliza svjedočiti jednoj od najuspješnijih priča o zaštiti prirode na planetu – te vidjeti neke od najnevjerojatnijih stvorenja koje možete i zamisliti. Zoološki vrt upravo prolazi kroz jednu od najvećih promjena u svojoj 101 godini dugoj povijesti, pa nema boljeg trenutka da pokaže svijetu što se zbiva iza vrata tog čudesnog mjesta.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Taronga Zoo (@tarongazoo)

Kamere su na licu mjesta i snimaju bez prekida, a u deset epizoda pratimo nevjerojatne priče. Pogledajte izbliza kako je u bolnicu za životinje pristiglo 12 koala teško ozlijeđenih u najgorim šumskim požarima u povijesti Australije. Pratite dramatičnu hitnu operaciju skotne ženke lemura ozlijeđene u napadu. Pogledajte i kako istovremeno veterinarski pregled prolaze tri čimpanze. Doznajte više o čudesnim rasplodnim programima za različite životinje, uključujući morske lavove, tigrove, antilope i nosoroge. Otkrijte što se dogodilo dok su zaposlenici pokušavali pomoći oboljelom sidnijskom dupljašu, najotrovnijem pauku na svijetu. I nemojte propustiti nevjerojatan pokušaj ulaska u povijest dok zoološki vrt daje sve od sebe da bi dva čudnovata kljunaša prebacio u Ameriku. U Zoološkom vrtu Taronga nikad nije dosadno.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Taronga Zoo (@tarongazoo)

Istinski uzbudljivu dokumentarnu seriju Zoološki vrt Taronga iznutra pogledajte premijerno i ekskluzivno na programu Viasat Nature, u ponedjeljak, 7. prosinca, u 17:00 sati, te radnim danima u isto vrijeme sve do 18. prosinca.

 

Oglas

Komentiraj

komentari