ZDRAVLJE MAJKE I BEBE KLJUČNI SU ZA SRETNO DJETINJSTVO

ZA MAMU I BEBU NA JEDNOM MJESTU –  LIMITIRANO IZDANJE ALMAGEA® PRENATAL OMEGA3+ KAPSULE UZ DAISY TOPLOMJER DUDU VARALICU 

U trenutno dostupnom  posebnom pakiranju Almagea® PRENATAL OMEGA3+ dodataka prehrani sve mame od sada će pronaći i koristan poklon za svoju bebu – dudu varalicu toplomjer DAISY. Riječ je o digitalnom toplomjeru koji se koristi za bebe koje i inače dudaju, pa tako neće ni primijetiti da im se mjeri temperatura. S obzirom da bebe mogu biti vrlo nemirne prilikom mjerenja temperature, duda varalica kao toplomjer vrlo je jednostavna za upotrebu jer će beba prilikom mjerenja temperature biti smirena i neće plakati. Daisy toplomjer duda varalica za bebu u pakiranju s Almagea® PRENATAL OMEGA 3+ kapsulama dolazi u četiri boje: plavoj, crvenoj, žutoj i zelenoj.

Sve što treba trudnicama i dojiljama – Almagea® PRENATAL OMEGA 3+

Almagea® PRENATAL  OMEGA3+ sadrži omega-3 masne kiseline (DHA i EPA), folnu kiselinu, vitamin B12, vitamin B6, vitamin D, željezo, magnezij i jod.  Proizvod osigurava omega-3 masnu kiselinu (DHA) – važnu za pravilan razvoj djeteta. Formulacija je bogata željezom, koje doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti te normalnom stvaranju crvenih krvnih zrnaca i hemoglobina, te zadovoljava povećane potrebe za folnom kiselinom za vrijeme trudnoće i laktacije.

Proizvod dolazi u obliku Licaps ®DuoCap™ kapsule koja se sastoji od dvije kapsule. Unutarnja, manja kapsula sadrži vitamine i minerale, dok se omega-3 masne kiseline nalaze u vanjskoj, većoj kapsuli. Licaps DuoCap kapsule ispunjavaju visoke standarde čistoće i sigurnosti, lagane su za gutanje, nježnije za želudac, te su izuzetno  stabilne i učinkovite zbog tekućeg oblika koji se brzo i učinkovito apsorbira u organizmu.

Almagea® PRENATAL OMEGA3+ namijenjen je svim ženama reproduktivne dobi koje planiraju trudnoću, tijekom cijele trudnoće i tijekom cijelog trajanja laktacije.                                                                 

Pakiranje sadrži 60 kapsula. Cijena promo pakiranja ista je kao i cijena proizvoda Almagea® PRENATAL  OMEGA3+  kapsula, te zajedno s toplomjerom dudom varalicom iznosi 205,00 kn. Zajedno s poklonom,  DAISY toplomjerom dudom varalicom, Almagea PRENATAL OMEGA 3+ kapsule dostupne su u svim ljekarnama i preko Almagea web shopa do isteka zaliha.

Oglas

Komentiraj

komentari