Zdravstveni turizam u Termama Olimia

Zdravstveni turizam u Termama Olimia datira još iz XVII. stoljeća kad su Paulinksi monasi spojili medicinska svojstva termalnih voda i njihove farmaceutske proizvode među najstarijima u Europi.

Danas se Terme Olimia i sutlansko-kozjanski kraj, osim sa cjelokupnom ponudom iz područja zdravstva, wellnessa, smještajnih kapaciteta, bazenskih kompleksa i ugostiteljske ponude može pohvalitii bogatim dodatnim sadržajima. Naime, mjesto Podčetrtek prošle je godine nagrađeno titulom najljepšeg malog kraja Europe, u sklopu izbora „EntenteFlorale“. Zdravstveni benefiti i ljepota ovog kraja tijekom cijele godine privlače posjetitelje iz svih krajeva svijeta!

terme

Terme Olimia nude potpuni oporavak

Centrar zdravlja Olimia povezuje tradiciju i moderno u učinkovite programe koji daju snagu zdravlju. Specijalizirani tretmani u Termama Olimia su: tretmani kod reumatskih smetnji, programi za liječenje kožnih bolesti i problema s cirkulacijom, rehabilitacije kod postoperativnih stanja i za probleme na lokomotornom sustavu, te tretmane protiv stresa. Svi se tretmani baziraju na raznim terapijama, koje nudi Centar zdravljaOlimia: termalne terapije, hidroterapije, elektroterapije, mehanoterapije, fizikalne vježbe, ručne manipulacije, akupunkture, laserske terapije, bioptron tretmani, te na kraju, ali ne manje važna zdrava i dijetetska prehrana koja prati svakog klijenta.

Priroda je lijek

Okolica Terme Olimia poziva na šetnju i istraživanje turističkih bisera mjesta Olimje, Virstanja, Bistrice obSotli, Podsrede, Rogaške Slatine, također i posjetu vinskih podruma i vinarija, trgovini čokolade i vikendici vještica. Oni koji žele aktivniji boravak u prirodi na raspolaganju su im označene staze za alpsku vožnju biciklom i alpinizam ili šetnje tijekom kojih se može brati ljekovito bilje. Na svježem zraku posjetitelji se mogu rekreirati, lovitidivljač i ribu, jahati ili igrati golf. Terme Olimia također posjeduju i biblioteku i dječje igralište te često organiziraju kulturna, sportska i zabavna događanja.

U zagrljaju idilične prirode i bogate kulture uz pomoć različitih tehnika opuštanja, uz ispijanje i kupanje u termalnoj vodi, koja dokazano podupire prirodnu Ph ravnotežu, te uz odabranu olimsku prehranu, već za samo nekoliko dana osjeti se primjetna razlika!

Posebna ponuda za umirovljenike i unuke

Terme Olimia nude posebnu ponudu za umirovljenike i unuke! Smještaj je organiziran u Hotelu Breza****, a uključuje 3 polupansiona, kupanje u Wellness centru Termalija, u Termalnom parku Aqualuna i vodenom planetu u Termama Tuhelj, aquaaerobics program, jutarnju gimnastiku i svakodnevni ulazak u fitness centar.

Ova posebna ponuda 40% je povoljnija, umjesto 264 € omogućava boravak za 158,40 € po osobi u dvokrevetnoj sobi, kao i besplatan smještaj za 2 djece do 12 godina.

Oglas

Komentiraj

komentari