Zekanje u Zoo vrtu

Posjetitelje Zoološkog vrta grada Zagreba na Uskrsni ponedjeljak tradicionalno očekuje bogat program koji isprepliće stare običaje sa sadržajima po mjeri novih generacija mališana. U društvu životinja koje uživaju u zagrebačkom proljeću, djeca će moći doznati sve o najpopularnijim simbolima uskrsnih blagdana.

Zekanje u Zoo vrtu u ponedjeljak, 22. travnja trajat će od 11 do 17 sati.

Sve će početi darivanjem pisanica lavovima, a posjetitelji će na Zebrinu trgu moći izrađivati pisanice za druge životinje. Šarene će pisanice, ispunjene poslasticama, nakon 13 sati biti dostavljene čimpanzama, nosatim rakunima, kapucinima, merkatima, pekarijima, prstenastorepim lemurima, smeđem medvjedu i gibonima.

Udruga Zecovi posjetiteljima će pojašnjavati razlike između zečeva i kunića te ih upoznati s potrebama dugouhih kućnih ljubimaca.

Kazalište Lutonjica priprema zanimljive dječje predstave, a modna agencija Miss4Miss dječju modnu reviju. Svoju će vještinu pokazati Twirling – mažoretni klub Sveta Nedelja, a dječji zbor Zagrepčanke i dečki sve će uljepšati pjesmom na samom otvorenju Zekanja u Zoo vrtu.

Svoju će kreativnost mališani moći pokazati u kreativnim radionicama, a bit će tu i sportske, eko i kulinarske radionice koje osmišljava udruga Abeceda roditeljstva.

Dobro raspoloženje poticat će kostimirani animatori te podjela darova iznenađenja. Organizirat će se i besplatno oslikavanje lica.

Nakon šetnje djeca će se moći opustiti gledajući popularne animirane filmove.

Zekanje u Zoo vrtu Zoološki vrt grada Zagreba organizira u suradnji s portalom Wishmama.

Oglas

Komentiraj

komentari