Želim pravu stvar: nova kampanja Real grupe za MasterCard Zagrebačke banke

Zaba ispunjava 100 najoriginalnijih želja svojih korisnika
Zagrebačka banka, vodeća banka u Hrvatskoj i jedna je od vodećih banaka u srednjoj i istočnoj Europi, u suradnji s MasterCardom pokrenula je kampanju „Želim pravu stvar“. Svaki novi korisnik Zaba MasterCarda može poželjeti želju, a Zaba i MasterCard ispunit će 100 najoriginalnijih. MasterCard je jedna od najcjenjenijih kreditnih kartica prihvaćena na više od 36 milijuna prodajnih mjesta u svijetu, a najveći broj korisnika MasterCarda u Hrvatskoj su klijenti Zagrebačke banke. Upravo zbog toga, MasterCard je Zabi povjerio izradu ovogodišnje kampanje kojom želi privući nove korisnike, a kampanju je osmislila i producirala full service agencija Real grupa, poznata po svom radu za mnoge ugledne domaće i inozemne klijente.

Kreativni direktor Maro Pitarević, ujedno i redatelj televizijske reklame, account direktor Tino Pattiera i art direktor Matko Jovičin čine Realov kreativni tim okupljen oko kampanje „Želim pravu stvar“ za MasterCard Zagrebačke banke. Za suradnike na izradi kampanje odabrani su nagrađivani hrvatski umjetnici i stručnjaci iz branše – produkcijski studio Kabinet, direktor fotografije Radislav Jovanov Gonzo i fotograf Tomislav Može, a sve uz budno oko direktorice marketinga Zagrebačke banke Vanje Vaniček. Snimanje se odvijalo u Zadru te na spektakularnim lokacijama prepoznatljivog svjetionika Veli rat na Dugom otoku, sagrađenog 1849. godine, koji je sa svoja 42 metra najviši svjetionik na Jadranu.

“Zadržati optimizam u današnjem vremenu zaista može biti izazov, a rad na ovoj kampanji za sve je nas bio iskustvo koje puni energijom i pozitivom. Ova kampanja je Zabin način da poruči ljudima da je u redu zadržati pozitivan stav i željeti. Upravo ovakvim stavom i radošću života zrači nova reklama, prenoseći na najbolji mogući način poruku komunikacijske platforme Sa Zabom mogu. Mogu imati najbolju karticu, mogu osvojiti nagrade, ali i mogu željeti da mi se dogodi nešto lijepo.” – rekao je Maro Pitarević iz Real grupe.

Real grupa je full service agencija unutar koje posluju tvrtke Studio Nexus, Real Media Portugal i PlanArt. Čini ju tim od 70-ak stalno zaposlenih profesionalaca koji uspješno koordiniraju poslove na čak sedam različitih tržišta, s uredima u Zagrebu, Lisabonu, Vilniusu i Budimpešti. Real grupa posjeduje dugogodišnje iskustvo i stručnost rukovođenja, izrade medijskih strategija, planiranja i zakupa medijskog prostora, marketinga, kreiranja strategija razvoja, izrade kreativnih rješenja, odnosa s javnošću te planiranja i organizacije evenata.

Oglas

Komentiraj

komentari