Žena ženi ne treba biti vuk!

Virtualni ženski poduzetnički centar, 10. svibnja 2017. odveo je svoje Loyalty članice i članove na jednodnevni izlet na Krk u općinu Dobrinj s ciljem boljeg upoznavanja i druženja, uzajamne podrške i pomoći.

Kako je i naša redakcija bila pozvana na izlet, iz prve ruke možemo prenijeti dojmove i reći da je ovo putovanje bilo izuzetno opuštajuće i korisno te ga preporučujemo svim  Loyalty članovima koji su ovog puta bili spriječeni te svim budućim članovima Virtualnog ženskog poduzetničkog centra.

Osim dobre zabave i puno smijeha, nakon ručka u restoranu Zora u Dobrinju imali smo čast poslušati predavanje priznatog stručnjaka za područje poslovnog liderstva, Josepha A. De Feoa, predsjednika i CEO Juran Globala.

Domaćica druženja na Krku bila je Ana Buljan, Loyalty članica, vlasnica tvrtke Storia Amata i prekrasnog plemićkog imanja pretvorenog u luksuzni turistički kompleks Villa Storia.

Tom prigodom, Ana Buljan uz riječi dobrodošlice istaknula je: “Već dulje vrijeme želim ugostiti Loyalty članice i članove na svom imanju te mi je drago da se ta moja želja i pretočila u stvarnost. Upravo u društvu mnogih članica i članova Loyalty programa učila sam se o važnosti umrežavanja, povezivanja i razmjene iskustava, a sada sam imala priliku biti domaćicom jednog takvog okupljanja, u cilju ne samo ugodno provedenog vremena nego i ostvarivanja novih poslovnih prilika.”

Druženje na otoku Krku bilo je prožeto obilaskom povijesne jezgre Dobrinja i Vrbnika, ali i uživanjem u gastro delicijama autohtone otočke kuhinje, uz neizostavnu kapljicu žlahtine.

Kao i na svakom networkingu rodile su se i neke konkretne poslovne prilike i dogovori, ugodna poznanstva, a potencijalna poslovna partnerstva.

Misija Virtualnog ženskog poduzetničkog centra za cilj  ima jačanje žena u poduzetništvu, ali i svih onih koji žive od poduzetništva. Da žena ženi ne treba biti vuk, pokazala je Sanela Dropulić, predsjednica i idejna začetnica Virtualnog ženskog poduzetničkog centra.

A kako postati Loyalty član Virtualnog ženskog poduzetničkog centra pročitajte ovdje.

Ana Mišić

 

Oglas

Komentiraj

komentari