ZGodionica u parku Ribnjak otvorena do 6. rujna!

Zagreb, 16, kolovoza 2020. –  Što kažete na još malo opuštene, bezbrižne i edukativne zabave prije povratka u vrtiće i školske klupe?

U zagrebačkom parku Ribnjak je 21. kolovoza počeo bogati program koji će zainteresirati baš svako dijete! Besplatne radionice, kazališne predstave, sportske aktivnosti, zabavne igre,  turniri i još mnogo više čekaju sve posjetitelje svakoga dana od 10 do 22 sata, i to čak do 6. rujna.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Kuhanje je neuredno, ali i kreativno! Probudite malog chefa u vašem djetetu i otkrijte njegove skrivene sposobnosti. 🤩

Objavu dijeli ZGodionica (@zgodionica)

Šarenilo i dječji osmjesi vratili su se 21. kolovoza u zelenilo Ribnjaka. ZGodionica na istom mjestu nudi edukaciju, upoznavanje s novim kreativnim područjima, uživanje u brojnim sportskim aktivnostima, ali i ono najvažnije – boravak u prirodi.

Bogati program ispunjen je zabavnim i poučnim radionicama, sportovima, animacijskim igrama i predstavama uz pokoje iznenađenje. I ove je godine veliki div odlučio odspavati upravo na ZGodionici, a pridružio mu se i veliki zeko skriven u glazbenoj kutiji koji će sve mališane iznenaditi pjesmicom. Osim sramežljivog zeke u kutiji novost su i konjići za terapijsko jahanje Anabela, Oskar, Libero i Dona iz udruge Libero iz Petrinje,  koji svakoga dana s nestrpljenjem očekuju sve male (i velike) jahače.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Najglasnija livada u Zagrebu otvorila je #zgodionicu i za 2020~tu godinu. ☀️ 21.8.-6.9. @ Ribnjak ✌🏼 Vidimo se ♥️

Objavu dijeli ZGodionica (@zgodionica)

Ove su godine i muzeji došli u park i osigurali fora radionice i igre – s nama su Muzej iluzije i Hrvatski prirodoslovni muzej. Na svakom koraku i baš svakoga dana mališani mogu razvijati svoju kreativnost i maštu i uživati u aktivnostima na zraku. Na sportskoj livadi mogu zaigrati razne sportove kao što su softball, ragbi ili squash, upoznati se s crossfitom, capoeirom i mačevanjem i ludo se zabaviti s animatorima koji su pripremili niz zanimljivih igara. Na raspolaganju su im i svakodnevne ‘magične’ radionice koje ih uz Ministarstvo magije svaki dan vode u svijet čarobnjaka, ili znanstvene radionice na kojima uče kako izvoditi razne pokuse. Dva puta dnevno mogu naučiti nešto novo na satovima engleskog jezika i radionicama ručnih radova, a vikendima se upoznati s nekima od starih igara (poput hodanja na štulama i pecanja drvenih ribica). Tu su još i dnevne radionice urbanog plesa, slikanje na mlijeku i pjeni za brijanje svakog drugog dana, radionice olimpizma i olimpijskih vrijednosti vikendom, ples na svili i još mnogo toga.

Jedna od prošlogodišnjih top atrakcija – zipline – ponovno je u parku, i to čak s dvije linije za vožnju! Tu je i adrenalinski park s trampolinom, bungee jumpingom i ninja poligonom pa malim avanturistima zasigurno neće biti dosadno. Navečer, kada brojne lampice glavnog sponzora HEP-a stvore pravi čarobni ugođaj u prirodi, baka Fulvia će svojim pričama za laku noć sve pospance uvesti u svijet mašte.

Roditelji, bake i djedovi i ostali u pratnji djece također će moći uživati  – njihova chill zona čeka ih  na najvećoj livadi s bogatom ugostiteljskom ponudom u čak 10 kućica. Cijeđeni i zdravi sokići, voće, kokice, palačinke, fritule, sladoledi, šećerna vuna, hamburgeri, tortilje, chicken nuggets, domaće kobase… Ma, na ZGodionici jednostavno ne možete ostati gladni!

Ulaz na ZGodionicu i sve radionice za djecu se ne naplaćuje. Naplaćuju se zipline, jahanje, oslikavanje lica te adrenalinski park.  Na svakom koraku osigurana su dezinfekcijska sredstva, a posjetitelji se mole da se pridržavaju epidemioloških mjera.
Detaljan program je dostupan na službenoj Facebook stranici ZGodionice i u parku Ribnjak.

Oglas

Komentiraj

komentari