Zmaj Anđelko ponovno leti!

Ovo je slogan pod kojim kreativni tim ZAPD ponosno predstavlja svoj novi izum za razveseljavanje djece – društvenu igru ZMAJ ANĐELKO I DUGAČKI REP!

Riječ je o stolnoj igri (board game) za 2-4 igrača, namijenjenoj uzrastu 4+, a cilj igre je svoje figurice što prije dovesti na rođendan zmaja Marka.

Igra je sadržajno i vizualno inspirirana slikovnicom Zmaj Anđelko i dugački rep, koja je svoje prvo izdanje doživjela u rujnu 2016.

Zahvaljujući ilustratorici i grafičkoj dizajnerici Milici Vezmar Basara, vizual ploče za igru obogaćen je šarenim likovima i grafikama iz istoimene slikovnice, kako bi istovremeno uveseljavao igrače i promatrače.

Da igra ne bi bila suhoparna pobrinuo se autor igre Goran Čučković, osmislivši posebna polja i pravila za igru.

“Mehanika igre pokazala se uzbudljivom i dinamičnom”, govori nam autor igre, ujedno i organizator humanitarnog projekta Zmaj Anđelko pomaže djeci,kojemu su cilj upravo osmišljavanje i distribucija slikovnica i društvenih igara za djecu po bolnicama i domovima diljem Republike Hrvatske.

Kreativni tim ZAPD poziva sve ljude dobre volje da se uključe i pomognu u prikupljanju sredstava za distribuciju i dostavu igre kako bi pošiljke stigle do djece do Uskrsa.

UPOZORENJE! Društvena igra “Zmaj Anđelko i dugački rep” potiče zbližavanje ukućana, rodbine, prijatelja i poznanika; velikih i malih. Umanjuje hipnotičko djelovanje mobitela, tableta i sličnih uređaja. Uz to, ona uvodi mlađe igrače u svijet brojeva, upoznaje ih s pojmovima poput parnih i neparnih brojeva te zbrajanja i oduzimanja.:)

U ovu dobru priču uključiti se možete putem direktnog kontakta, društvenih mreža, elektroničke pošte ili uplatom donacije na žiro-račun projekta.

 

Oglas

Komentiraj

komentari