Zmajevi su se vratili! Epska avantura biti će u hrvatskim kinima od 31. siječnja 2019.!

Ove subote u Cinestar Avenue Mallu na premijeri – KAKO IZDRESIRATI ZMAJA 3: SKRIVENI SVIJET vladala je prava zmajo-groznica.

28. siječnja 2019. –   Premijerno je prikazan novi nastavak sage o Štucku, Bezubici, vikinzima i njihovim zmajevima. Na premijeri smo mogli upoznati i glumce koji su svojim glasovima dali osobnost i šarm zmajevima. Nije nedostajalo niti zmajeva koji su skakali po stolovima a par ih se našlo i na torti.

Studio DreamWorks Animation donosi nam novu iznenađujuću priču o odrastanju, pronalaženju hrabrosti da se suoče s nepoznatim … Sve je počelo kao nevjerojatno prijateljstvo između adolescentskog Vikinga i strašnog zmaja Noćni bijes, i razvilo se u epsku avanturu koja se proteže u njihovim životima. Dobrodošli u najzabavnije poglavlje jedne od najdražih animiranih franšiza u povijesti filma: Kako izdresirati zmaja 3: skriveni svijet.

 

View this post on Instagram

 

🔥 USKORO 🔥 . . . #howtotrainyourdragon #kakoizdresirati zmaja #dreamworks #dragons

A post shared by Editus Koncerti (@edituskoncerti) on

Sada vladar Berka uz Astrid, Štucko je stvorio veličanstvenu kaotičnu utopiju zmajeva. Kada se Štucko i Bezubica iznenada susreću sa ženskom vrstom noćnog bijesa, moraju napustiti jedinstveni dom kojeg su poznavali i otputovati u skriveni svijet za koji većina vikinga vjeruje da je samo mit. Kako se otkriju njihove prave sudbine, zmaj i jahač će se boriti zajedno na samom kraju Zemlje kako bi zaštitili sve do čega im je ikad u životu stalo.

U hrvatskim kinima SINKRONIZIRANA verzija crtanog filma može se pogledati od 31. siječnja 2019.

A.M.

Oglas

Komentiraj

komentari