Znate li za Osmijeh?

Svaka mama mora pročitati Osmijeh, besplatan časopis za cijelu obitelj!

Časopis „Osmijeh“ nastao je sasvim spontano, kao odgovor na trenutne prilike u društvu, kada je neminiovno da se roditeljima ponudi besplatno i lako dostupno štivo, koje u svojoj suštini nudi mnoštvo savjeta, ideja i smjernica o svim nedoumicama na koje nailaze na svojem putu zvanom roditeljstvo.

Časopis Osmijeh novi je besplatan časopis koji možete potražiti u svom vrtiću. Sasvim besplatno, ali sa mnogo kvalitetnog sadržaja za čitanje.

Časopis „Osmijeh“ sadržajno je koncipiran u tri dijela, kako bi zadovoljio sve interesne skupine koje zastupa, a istodobno pružio zanimljiv i konstruktivan sadržaj.

PRVI DIO – namjenjen je roditeljima. U njemu kroz svaki broj zastupaju se teme s problemima s kojima se svi kao roditelji susreću, a o kojima možda ne žele ili nemaju s kime razgovarati.

DRUGI DIO – namjenjen je djeci. Iz broja u broj, djeci zadaje zanimljive i interaktivne zadatke. Kroz učenje i igru usvajaju nova znanja i razvijaju nove sposobnosti. Zabavno, lako i brzo. Svako dijete ima priliku poslati uradak zadataka i osvojiti nagradu za najbolje rješenje.

TREĆI DIO – nazvan je „Moj vrtić“, u njemu se slika, objavljuje, intervijuira, smije i šali na temu svega onoga što za djecu predstavlja vrtić. Za djecu, ali i za roditelje.

Iz broja u broj pratimo sve aktualne teme, koje prate odrastanje djeteta u okolini u kojoj ono boravi, a sve u cilju da svojim edukativnim izdanjima, pomognemo roditeljima djece vrtičkih uzrasta da aktivnije sudjeluju u životu svoje djece. Da slušaju, čuju i razumiju poruke, te odgovaraju na ispravan način na dječje potrebe.

Posljednji broj pročitajte na poveznici https://issuu.com/osmijeh/docs/osmijeh_za_fin_korekturu/1?e=23560755/30000297, a pratiti osmijeh možete i na Facebook stranici  https://web.facebook.com/PopulusDuo/

Ana Mišić

Oglas

Komentiraj

komentari