Zorica Kondža u Zagrebu 25.05.!

Splitska diva jedinstvenog glasa i ikona glazbene scene, iza koje je tri desetljeća iznimno uspješne karijere, priprema pravu poslasticu za sve obožavatelje. Zorica Kondža, u petak 25.05. održati će koncertni show “La Diva” u zagrebačkom klubu Boogaloo.

Sa Zoricom će tom prigodom zapjevati još jedan glazbeni velikan Tedi Spalato, a sve to garantira vam noć prepunu glazbenih iznenađenja i mediteranskog temperamenta.

Uvertiru u zagrebački koncert, u kojoj možete saznati sve o njenoj prebogatoj karijeri,pogledajte već večeras na malim ekranima, jer Zorica Kondža gošća je Uršule Tolj i emisije Koktel bar, HRT2 u 20:05h.

O trideset godina rada Zorice Kondže suvišno je i govoriti. Prije samostalne karijere ostala je zapamćena kao vokal grupe Stijene. Nastupila je na Dori i raznim drugim festivalima, a osvojila je bezbrojne nagrade te priznanja publike i struke. Njezin jedinstveni vokal, prepoznat je i priznat diljem Europe. Tako je 1984. u njemačkom Dresdenu osvojila prvu nagradu stručnog žirija, a istu nagradu dobila je u češkom Pragu, naredne godine.

Aktualni album ‘Zorica Kondža Live Lisinski‘ objavio je Hit Records. Navedeno izdanje rezultat je spektakularnog koncerta u zagrebačkom hramu glazbe, dvorani Lisinski, kojim je Zorica okrunila trideset godina vrhunskog glazbenog djelovanja. Njene najpoznatije pjesme i album ‘Zorica Kondža Live Lisinski‘, potražite u svim prodavaonicama nosača zvuka, online na HitMusicBox, te u digitalnom obliku putem iTunesa i Deezera.

Ne propustite koncertni show “La Diva”, Zorice Kondže, u petak 25.05. u zagrebačkom klubu Boogaloo.

Oglas

Komentiraj

komentari