ZRINJEVAC USKORO CENTAR NAJBOLJE ULIČNE HRANE

Rezervirajte 11. i 12. lipnja 2016. jer  Croatia Food Festival nakon festivala u Varaždinu, dolazi na zagrebački Zrinjevac

Zagreb Food Festival powered by Billa, najveći i gastronomski najbogatiji festival ulične hrane u Hrvatskoj pružiti će Zagrepčanima iskustvo street delicija. I ovogodišnje izdanje Zagreb Food Festivala donosi niz gastro iznenađenja, ali i vrhunskih jela kojima neće odoljeti zaljubljenici u dobru hranu i istraživači novih gastro iskušenja.

Zagreb Food Festival powered by Billa imat će jedinstvenu gastro ponudu. Dominirat će jela s roštilja, a interes javnosti sigurno će zaokupiti ham steak, odrezak od 700 grama koji se spravlja po posebnoj recepturi i koji je postao zaštitno jelo ovog festivala. Uz specijalitete s roštilja, za čiju je kvalitetu zadužena Mesna industrija Braća Pivac, posjetitelje će sigurno oduševiti i izbor vrhunskih njemačkih delicija koje će na Zrinjevcu ponuditi Wurst bar, ali i gyoze, spring rolice, pork bun sendviči iz azijske kuhinje, posebno osmišljeni sendviči iz Venezuele koje će spravljati Ricardo Luque te slastice Ekos Cakes koje će zaokružiti i obogatiti ovu gastro ponudu. A sve to začinit će se neponovljivim Kotany začinima.

Ovogodišnje izdanje Zagreb Food Festivala pojačat će se i u svome kuharskom dijelu, pa će tako uz Lanu Klingor Mihić, organizatoricu festivala i nedavnu pobjednicu natjecanja Celebrity Masterchef, svoja kuharska umijeća Zagrepčanima predstaviti i pobjednica Masterchefa 2015. godine Iva Pehar, te Danijel Živković, finalist Masterchefa.

Uz mnogo ića i pića, Zagreb Food Festival powered by Billa svima će između 11 i 23 sata na zagrebačkom Zrinjevcu donijeti i mnoštvo dobre zabave, iznenađenja, nagradnih igara, a posjetitelji će imati priliku kući otići s vrijednim poklonima. Stoga ne propustite drugo ovogodišnje putovanje Croatia Food Festivala, dođite na Zrinjevac i uživajte u mirisima i okusima koji će vas osvojiti na prvu i donijeti mnogo pozitivnih gastro užitaka o kojima ćete još dugo govoriti.

A.M.

Oglas

Komentiraj

komentari