DJEČJI DANI U WESTGATEU

  When:
  14/05/2017 – 30/06/2017 cjelodnevni
  2017-05-14T00:00:00+02:00
  2017-07-01T00:00:00+02:00
  Where:
  Zagreb
  WESTGATE Shopping City

  Ovoga proljeća sve malene posjetitelje WESTGATE Shopping Cityja očekuje mnoštvo predstava i kreativnih radionica. Pripremite se na opuštajuće trenutke u kojima će jednako uživati svi članovi obitelji.

  WESTGATE Shopping City u svibnju i lipnju posebne trenutke poklanja svojim najmlađim posjetiteljima. Nezaboravne predstave i kreativne radionice u kojima će uživati cijele obitelji, pretvaraju Westgate u mjesto na kojemu zabava nikad ne prestaje.

  Kreativne radionice održavaju se u prostoru najveće igraonice zatvorenog tipa u Hrvatskoj Kid’s World koja na prostoru od oko četiri tisuće četvornih metara nudi sve što mališani vole – igru, skakanje, vrisku i galamu. Među najmodernijim uređajima i spravama za igru su vulkani za penjanje ili fun shooter arena, a svi su na najvećoj međunarodnoj razini sigurnosti za djecu.

  U četvrtak 25. svibnja mali umjetnici svoj talent mogu izraziti na radionici Akvarij od tanjura. Ribice svih boja i oblika zaplivat će uz pomoć mašte u improviziranom akvariju kojeg svaki kreativac može ponijeti sa sobom.

  U predstavama djeca i roditelji mogu uživati već od nedjelje 14. svibnja u 16h uz predstavu Znakovi za najmanje.

  Već sljedeći vikend 21. svibnja u 16h i djeca i odrasli se mogu podsjetiti na poučne životne mudrosti iz predstave Basne.

  Zabava se nastavlja i u lipnju kada će biti izvedena predstava Ninin svijet mjehurića, 11. lipnja u 16h.

  „Predstojeći vikendi u Westgateu bogati su posebnim događanjima pri čemu nismo zaboravili naše juniore. Donosimo dječje predstave u kojima će uživati cijele obitelji. Na kreativnim radionicama pripremamo se za ljeto, ali i za nježne čestitke za Majčin dan. Puno veselih trenutaka i dječjih osmijeha očekuju nas u svibnju i lipnju“, izjavila je voditeljica marketinga Westgatea, Erna Žganjar.

  Pored programa za djecu, u drugom svibanjskom vikendu posjetitelji će moći uživati u Međunarodnoj izložbi mačaka te u Beauty EXPO vikendu gdje ih očekuju posljednje vijesti iz svijeta ljepote i zdravlja kao i lokalne i zdrave namirnice u sklopu Domaćeg kutka.

  Komentiraj

  komentari