Na Čakulaonici obilježen mjesec zaljubljenih!

Zagreb, 20. veljača 2019. – U organizaciji Udruge Sretna mama, 19. veljače 2019. godine održana je Čakulaonica u dječjem vrtiću „Pčelica“ i prigodno je obilježen mjesec zaljubljenih. Tako je psihologinja Kristina Ćurčija s roditeljima provela vježbe s ciljem osviješćivanja ljubavi prema sebi kroz četiri Glasserove kategorije zadovoljavanja potreba za ljubavlju, moći, zabavom i slobodom.

Tijekom radionice roditelji su opušteno i otvoreno podijelili svoja iskustva te usvojili i neka korisna i zanimljiva znanja koja će im zasigurno pomoći u njihovoj svakodnevici.

 

View this post on Instagram

 

Obiljezili smo mjesec zaljubljenih💕 #ljubav #mama #sretnamama #tate

A post shared by Sretna Mama (@sretnamama9) on

U sklopu svog društveno odgovornog poslovanja tvrtka Henkel je prepoznala rad Udruge SRETNA MAMA te je podržala Čakulaonicu i razveselila roditelje bogatim i prigodnim poklonima.

Neizmjerno nam je drago kada vidimo da zahvaljujući roditeljima koji dolaze na naše Čakulaonice naš rad zaista ima smisla. Također od srca zahvaljujemo Henkelu koji je prepoznao naš rad te se spremno uključio i podržao Čakulaonicu.!“,  izjavila je Ana Mišić, urednica portala Sretna mama i predsjednica Udruge za samohrane roditelje.

Čakulaonicu je podržala i naša poznata glazbenica Danijela Martinović i zaželjela roditeljima puno ljubavi, ustrajnosti i snage.

Za sudjelovanje u sljedećoj radionici roditelji se mogu prijaviti na info@sretnamama.hr ili se javiti putem službene Facebook stranice. Broj mjesta je ograničen (moguće je maksimalno 20 roditelja po radionici).

Svi zainteresirani roditelji, vrtići, donatori, predavači, pedijatri mogu se javiti u redakciju Sretne mame kako bi dali doprinos ovakvim akcijama svojim iskustvima, stručnošću u jačanju potpore za ove hrabre roditelje.

Oglas

Komentiraj

komentari

1 komentar