Čakulaonica obilježila 3. godinu svog djelovanja!

Zagreb, svibanj 2019. – 23. travnja 2019. održana je uskršnja Čakulaonica na kojoj je proslavljena i 3. obljetnica rada gdje su nazočni roditelji sa zadovoljstvom ‘ćakulali’ o raznim dogodovštinama kojih nije nedostajalo.

Povodom Uskrsa, travanjsku Čakulaonicu je podržao  i Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom sa poklonima za djecu. A kao sponzori pridružili su se i VM2-cosmetics d.o.o. sa poklon paketima za roditelje i Zvijezda d.d.

Da podsjetimo, Udruga SRETNA MAMA 2016. godine u travnju pokrenula je Čakulaonice, radionice za samohrane roditelje i jednoroditeljske obitelji koje su se održale sve do danas, a cilj im je pružiti roditeljima podršku i stvoriti uvjete za međusobno upoznavanje i umrežavanje.

 

View this post on Instagram

 

Malo atmosfere sa odrzane uskrsnje Cakulaonice💕

A post shared by Sretna Mama (@sretnamama9) on

Djelovanje Čakulaonica podržale su mnoge poznate osobe poput Višnje Ljubičić, Pravobraniteljice za ravnopravnost spolova, Ivane Petković Čevra, bivše Miss Hrvatske, Jelene Radan, Maria Valentića, Žanamari Perčić, Doris Pinčić Rogoznica, Danijele Martinović pa čak i našeg najpopularnijeg nogometnog trenera Miroslava Ćire Blažević.

Čakualonice će nastaviti sa svojim radom, a roditelji će biti na vrijeme obavješteni o njihovom održavanju.

Svi zainteresirani roditelji, vrtići, donatori, predavači, pedijatri mogu se javiti u redakciju Sretne mame kako bi dali svoj doprinos djelovanju Čakulaonica svojim iskustvom i stručnošću.

Ana Mišić

 

Oglas

Komentiraj

komentari

1 komentar

  1. MKsOrb.Com

    […]please take a look at the web-sites we comply with, such as this 1, as it represents our picks from the web[…]