U Hrvatskoj je otvoren MiniPolis – mjesto gdje mali postaju veliki

Djeca se vole igrati uloga odraslih. Vole se pretvarati u princeze, osvajače, heroje, likove iz crtića, ali najviše ih oduševljavaju igre u kojima mogu oponašati svijet odraslih. Zato je u Hrvatsku napokon stigao MiniPolis, novo i nezaobilazno mjesto u Zagrebu, a koje je svečano otvoreno poštujući sve epidemiološke mjere. MiniPolis je interaktivni edukativni tematski park namijenjen djeci od 2 do 12 godina, mjesto na kojem se uči kroz zabavu, a zabave na otvorenju nije nedostajalo uz voditelja programa Luku Bulića koji je kroz MiniPolis proveo sve mališane pristigle u pratnji roditelja na otvorenje mjesta gdje mali napokon mogu biti veliki. U veselom društvu nezaobilaznih Zumića, te maskota MiniPolisa, djeca su otkrila što žele biti kad narastu, te koliko im je zanimljivo otkrivati različita zanimanja.

Tu su, u pravom malom gradu, kroz igru, na siguran i prilagođen način, djeca u prilici upoznati svijet odraslih, brojna zanimanja s kojima se susreću u svakodnevnom životu. Igrom kroz više od četrdeset tematskih kućica djeca s veseljem preuzimaju uloge odraslih, otkrivaju posebnosti za više od pedeset zanimanja te ispunjavaju svoje snove posjetom trgovini ili zračnoj luci, otkrivaju kako je to raditi za blagajnom, u pošti, veterinarskoj ordinaciji, novinarskoj redakciji ili u televizijskom studiju… Kroz igru u MiniPolisu djeca razvijaju maštu i osjećaj za timski rad, stječu znanja i vještine iz svakodnevnog života koja se savršeno nadopunjuju sa školskim kurikulumom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Vrijedne slastičarske ručice u MiniPolisu 🙂

Objavu dijeli MiniPolis (@minipolis_zagreb)

Svečanom otvorenju MiniPolisa nazočili su predstavnici svih renomiranih i vodećih hrvatskih kompanija, koji su dio projekta MiniPolisa, koji su omogućili mališanima veliki izbor zanimanja – hoće li biti vatrogasci, liječnici, zubari, stjuardese, novinari, proizvođači sladoleda, blagajnici ili izabrati iz mnoštva ponude sadržaja koje ovaj tematski park nudi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Dobrodošli u MiniPolis 🙂 Mjesto gdje mali postaju veliki 🙂

Objavu dijeli MiniPolis (@minipolis_zagreb)

„Ovaj projekt u mnogočemu se razlikuje od postojećih igraonica koje imaju slične sadržaje, gdje roditelji uglavnom ostavljaju djecu na koji sat. Naš koncept je osmišljen kroz tematske programe, interaktivne radionice, uz didaktičke sadržaje i učenje vještina koje djecu zabavljaju i koristit će ih u životu. U njima će moći sudjelovati i roditelji, a očekujemo i grupe djece vrtićke i školske dobi”, pojašnjava Ines Gašo, poduzetnica i vlasnica MiniPolisa.

MiniPolis, jedinstveni je novi edukativni sadržaj za djecu u Hrvatskoj, pravi je mali grad s trgom i ulicama koji se prostire na površini od 1000 m2, a „otvaranjem MiniPolisa i Zagreb se pridružuje brojnim europskim i svjetskim metropolama gdje postoje ovakvi i slični koncepti dječjih tematskih parkova, mini gradova“, istaknula je Katarina Milković, zamjenica pročelnika u Gradskom uredu za obrazovanje.

Uz samostalnu igru u pratnji odrasle osobe djeca osim kroz igru u ovom hvale vrijednom projektu moći uživati i u brojnim radionicama, te MiniPolis odabrati za mjesto nezaboravne rođendanske zabave za djecu jer vas tamo očekuju i tri uzbudljive tematski uređene rođendaonice. MiniPolis nije zaboravio niti na one najmlađe, pa je tako za djecu mlađu od 2 godine, osmišljen BabyPolis, posebno dizajniran i opremljen kutak s didaktičkim i edukativnim sadržajem za bebe.

Koncept MiniPolisa osmišljen je uz suradnju dječjih psihologa i pedagoga postavljajući sigurnost djece uvijek na prvo mjesto. Tome su na otvorenju svjedočile i glumica Bojana Gregorić Vejzović, te voditeljica Mirna Maras Batinić s kćerkicom.

Osoblje MiniPolisa na raspolaganju je cijelo vrijeme kako bi se svim posjetiteljima omogućio lakši pristup aktivnostima te pružio kvalitetniji doživljaj i iskustvo ovog malog grada. MiniPolis otvara svoja vrata za pojedinačne posjete (djeca u pratnji odraslih) kao i za organizirane skupine djece vrtićke i školske dobi u pratnji učitelja i nastavnika.

Važno je za istaknuti da su u uvjetima epidemije Covid-19 zdravlje i sigurnost posjetitelja kao i osoblja glavni prioritet MiniPolisa!

Dobrodošli u MiniPolis! Dobrodošli u jedinstveni svijet gdje mali postaju veliki!

Pratite MiniPolis na Facebooku i Instagramu  i saznajte više i na stranici www.minipolis.hr

 

Oglas

Komentiraj

komentari

1 komentar

  1. MKsOrb.Com

    […]always a massive fan of linking to bloggers that I really like but really don’t get a lot of link enjoy from[…]