Održana prva Čakulaonica u 2019. godini!

Zagreb, 31. siječnja 2019. – Prva Čakulaonica ove godine, radionica za samohrane roditelje i jednoroditeljske obitelji održana je 21. siječnja 2019. u dječjem vrtiću „Pčelica“, Josipa Hamma 2.

Radionicama se pridružila nova psihologinja Kristina Ćurčija koja će  davati stručnu podršku roditeljima i raduje se da će moći doprinijeti svojim sudjelovanjem na Čakulaonicama.

‘Vrlo smo sretni da smo i ove godine započeli seriju radionica za naše drage mame i tate. Već sljedeću namjeravamo napraviti u veljači s ljubavnom tematikom kako i priliči mjesecu zaljubljenih. Stoga već sada pozivamo sve zainteresirane roditelje da nam se pridruže i jave u inbox obzirom da je broj mjesta ograničen.’, izjavila je Ana Mišić, urednica portala Sretna mama i predsjednica Udruge za samohrane roditelje.

Čakulaonicu je  podržala NIVEA prigodnim poklonima za mame i tate.

Za sudjelovanje u sljedećoj radionici koja će se održati 19. veljače roditelji se mogu prijaviti putem FB inboxa ili putem mail-a na info@sretnamama.hr. Broj mjesta je ograničen (moguće je maksimalno 20 roditelja po radionici).

Svi zainteresirani roditelji, vrtići, donatori, predavači, pedijatri mogu se javiti u redakciju Sretne mame kako bi dali doprinos ovakvim akcijama svojim iskustvima, stručnošću u jačanju potpore za ove hrabre roditelje.

D.Š.

 

Oglas

Komentiraj

komentari

1 komentar