Nogomet nam je u genima

Svjetsko prvenstvo je iza nas. Uspjeh naše reprezentacije je ogroman, do sada najveći u povijesti. To je jedna izvrsna generacija nogometaša koja je samo čekala odlučnu ruku znalca, koji će ih dovesti do samog vrha svijeta. I ovom prilikom valja im zahvaliti na mjesec dana uzbuđenja i veselja kojeg su nam priuštili, te čestitati na osvojenom srebru.

Slike sa treninga i utakmica, press konferencija, obilaze svijet i prikazuju nam naše heroje na „radnom mjestu“ gdje pred očima kamera prikazuju svoje vještine, zbog kojih ih volimo.

Ipak, a to svi dobro znamo, da je posao posao, a privatni život je privatni život. Također znamo da se i taj privatni život upravo tako zove i nitko ne voli kad se u njega ulazi „kamerom“ bez dopuštenja. Jednako tako znamo, da taj već spomenuti privatni život i te kako može imati utjecaja na ovaj javni, pa je stoga vrlo važno kako on izgleda i kakvu refleksiju nosi u javnost.

SP Hrvatska

Ako je suditi prema rezultatima pojedinaca, tima na ovom SP u Rusiji, privatni život naših igrača u sasvim je dobrom stanju, na što ukazuju objavljene slike njihovih supruga, djevojaka, a ponajviše njihovih vjernih pratilaca, njhovih klinaca, koji uživaju, kao i oni u istrčavanju na travnjak, čak i bosi, te jurcaju njime kao i njihovi očevi. Za vjerovati je da će oni, kad porastu, krenuti stopama svojih očeva i biti, ako ne nogometaši, onda sigurno neki drugi sportaši, ali sportaši, jer to im je u krvi, obitelji, genima!

M.Z.

Oglas

Komentiraj

komentari

1 komentar