Žene i muškarci –početak…

By: ZagyM

Valjda od pećine pa sve do danas, odnos žene i muškarca, zaokuplja našu pažnju na svim razinama života. Od odnosa-zajednice, kupovanja, odgoja, hobija, poslova, društva kulture, sporta, svugdje gdje se nešto može okarakterizirati kao „muško“ ili „žensko“!

Uglavnom su obje strane vrlo glasne, kada treba isticati svoje vrline i jednako tako tihe, kad se treba prisjetiti svojih mana.

Kako sam rođen kao dječak, temeljito sam usvajao što dječaci rade: rugaju se djevojčicama, povlače ih za kosu, ne igraju se s njima, ne zovu ih na rođendane. Mada je uvijek bilo nekih amazonki koje su s nama ganjale loptu, za što su se krvavo izborile, ili pak jurcale s nama po napuštenim kućama u igri lopova i pandura.

Za igru kauboja i indijanaca, koja se BITNO razlikuje od lopova i pandura J , odlično je došla njihova duga kosa. Tako su mogle igrati uloge i indijanaca/ki, ili zarobljenih kaubojki! U svakom slučaju i nisu to bile neke uloge!

Znatiželjnici koji nisu upali u odabrane ekipe, izviđali su što  djevojčice rade, pa smo ih tako znali zateći kako njišu neku bebu u staroj kartonskoj kutiji od vešmašine u zabačenom dijelu dvorišta, koja je predstavljala kuću, a tu je bila i njegova prijateljica( koju je špijunirao), vješto vrtila „kuhačom“ u nekoj rajngli od jogurt čaše, napominjući mu da pazi kako bebi nebi ispala flašica s mlijekom iz usta.

Nakon takvih scena njemu se dobrano valjalo pomučiti, da se vrati u mušku ekipu. Doduše, kad smo najedvite jade primili, uz tijesnu večinu, uvijek smo sumnjali da je to kontrašpijunaža, ali se nije dalo dokazati…kao i mnoge stvari kasnije!

Kako smo rasli, konačno ni rođendani više nisu bili samo za dečke ili cure…nastavlja se!

Oglas

Komentiraj

komentari

1 komentar

  1. Google

    That will be the end of this article. Here you will discover some sites that we think you will value, just click the hyperlinks.

  2. rechargeable vibrators

    […]although internet websites we backlink to below are considerably not connected to ours, we really feel they are in fact worth a go by means of, so have a look[…]

  3. en uygun uçak bileti

    […]we prefer to honor numerous other world wide web web pages on the web, even when they aren’t linked to us, by linking to them. Underneath are some webpages really worth checking out[…]