Enis Bešlagić i najbolji sastav

NOVA POLI kampanja spaja dvije ljubavi u jednu cjelinu. Sport i marketing. Obzirom na veseli, radoznali, razigrani, sportski duh POLI branda i POLI se uključio u nogometno ludilo, jer kao što znate – SVI SU LUDI ZA POLI! Baš kao i za nogometom!

Suradnja sa Enisom Bešlagićem, najpopularnijim bosanskim glumcem u Hrvatskoj, započela je od strane ionako sportski orijentiranih kolega u Perutnini Ptuj u BIH, kroz nekoliko različitih projekata a jedan od njih je i odličan uradak ovog videa „Imamo najbolji sastav“ za Hrvatsko tržište.

Ideja je rezultat zajedničke suradnje Perutnine Ptuj i režisera Adnana Huremovića iz Kreativluk agencije, a najviše odiše duhom i bosanskim humorom karakterističnim baš za glumca Enisa Bešlagića. Htjeli su naglasiti komparativnu prednost u segmentu HOT DOG-A (hrenovki) a to je 90% pilećeg mesa. Isti pečat nose kampanje još od kraja prošle godine kada su u Hrvatskoj ušli u ovaj segment pilećeg mesa. POLI kobasice već su generacijama među najprodavanijim i najkvalitetnijim proizvodima, te priznat i poznat brand. Sada žele isto i za POLI hrenovke.

Širom Europe i svijeta općenito proširila se nogometna groznica. Prostori tzv. Adiratic regije poznati su po strasti i ljubavi prema sportu, a posebno nogometu.Ovo je definitivno najzabavnije, najuzbudljivije, a kako neki portali pišu i najluđe nogometno svjetsko prvenstvo novijih generacija.

Svjetsko prvenstvo u nogometu 2018. godine, 21. izdanje je svjetsko nogometno prvenstvo koje se igra od 14. lipnja do 15. srpnja 2018. godine u Rusiji.

Ovo je prvo svjetsko nogometno prvenstvo u Europi nakon 2006. godine koje je održano u Njemačkoj.

Ukupno će se odigrati 64 utakmice na 12 stadiona u 11 gradova. Završnica će se odigrati 15. srpnja 2018. godine na moskovskom stadionu Lužnjiki.

U Hrvatskoj vlada nogometna euforija od prvog dana prvenstva, a posebno potaknuta hrvatskim plasmanom u finale.

Plasman u finale za vrsne pratitelje sporta i nogometa nije iznenađenje iako je ujedinio ne samo ljude u Hrvatskoj već i u regiji, a pobjeda bi bila povijesna priča za sve generacije i tomu se jako veselimo.

POLI kampanja „Imamo najbolji sastav“ započela je 30 . lipnja 2018. kao mix digitalnih medija. U prva 3 dana postigla je preko 40.0000 klikova i 5.200 pregleda POLI videa. Rezultati su svaki dan sve bolji i bolji.

U ljetnoj turtističkoj sezoni veliki broj ne samo Hrvatskih već i stranih, a posebno slovenskih i bosanskih turista traži upravo POLI sadržaj i POLI proizvode tako da vjerujemo da je kombinacija sporta, nogometa, prvenstva i nove POLI komunikacije i više nego najbolji sastav!

Hrvatskoj reperezentaciji POLI želi sam vrh na svjetskom nogometnom prijestolju, a svima nama dugo toplo ljeto prepuno turista!

 

 

 

Oglas

Komentiraj

komentari