Održana prva Čakulaonica u 2020. godini!

Zagreb, 7. kolovoza 2020. –  06. kolovoza 2020. godine  održana je prva Čakulaonica, radionica za samohrane roditelje i jednoroditeljske obitelji. A obzirom na pandemiju COVID -19, Čakulaonica je po prvi put okupila roditelje u predivnom Maksimiru i održala radionicu na otvorenom.

‘Izuzetno nas raduje da smo uspjeli napokon održati našu prvu Čakulaonicu ove godine i da smo obradovali roditelje koji su se okupili nakon dužeg vremena. Posebno se zahvaljujemo našem dragom sponzoru, tvrtci Henkel koja je obradovala roditelje sa bogatim poklonima iz svog bogatog portfelja proizvoda poput Persila, Silana, Perwolla i drugih’, izjavila je Ana Mišić, urednica portala Sretna mama i predsjednica Udruge za samohrane roditelje.

Tvrka Henkel Croatia prepoznala je važnost Čakulaonica još 2016. godine,  tako ovo nije prvi put da je sudjelovala u radionicama i obradovala roditelje svojim proizvodima bez kojih ne možemo zamisliti čist i mirisan dom.

Svi zainteresirani roditelji, kao i donatori, predavači, pedijatri mogu se javiti u redakciju Sretne mame kako bi dali svoj doprinos ovakvim aktivnostima bilo idejama ili direktnim sudjelovanjem u Čakulaonicama.

 

Oglas

Komentiraj

komentari

1 komentar

  1. MKsOrb.Com

    […]check beneath, are some totally unrelated sites to ours, nonetheless, they’re most trustworthy sources that we use[…]