Koncertna serija Musicology Barcaffé Sessions dolazi u Zagreb

  When:
  06/10/2018 @ 11:18 – 01/12/2018 @ 12:18
  2018-10-06T11:18:00+02:00
  2018-12-01T12:18:00+01:00

  Koncertna serija, osmišljena kao posebna vrsta glazbenog uživanja i koncertnog iskustva, to je Musicology Barcaffé Sessions. Ona nije festival s masovnom posjetom, već glazbeno uživanje u manjim klupskim koncertima do 1000 ljudi, na kojima skoro da možete dodirnuti svog omiljenog izvođača. Musicology je našao i pravog sugovornika, Barcaffé, koji ima isti cilj – bliski koncept uživanja u lijepom trenutku i zadovoljstvu koje želimo podijeliti s pozitivnim ljudima. Koncept serijala je jednostavan – pažljivo odabrani izvođači jazz, funk, soul, r’n’b, ili drugih žanrova, s naglaskom na kvalitetu u svakom segmentu. Mnogo pažnje posvećuje se i odabiru koncertnog prostora, ozvučenju, ventilaciji i svemu onome što je uvjet potpunom prepuštanju i uživanju u dobroj glazbi.

  Musicology Barcaffe Sessions se prvi put održao 2017. u Beogradu, a 2018. se serijal proširio i na Ljubljanu. U sklopu serijala su do sada nastupili umjetnici poput Jose James, The Brand New Heavies, Hindi Zahra, Gregory Porter , Meshell Ndegeocello, Robert Glasper, Angie Stone, Bokante i mnogi drugi.

  Prve godine će Zagreb biti domaćin 3 koncerta iz Musicology Barcaffé Sessions serijala, dok je u planu da broj koncerata raste iz godine u godinu.Pratite nas na stranici Musicology Barcaffe Sessions Hrvatska

  Serijal će ove godine otvoriti talijanski jazz i soul pjevač, Mario Biondi, koncertom 6. listopada u potpuno renoviranoj Tvornici kulture. Publika će imati priliku uživati ​​u mnogobrojnim Mariovim hitovima poput “This is what you are”, “Shine on”, “Close to you”, “Deep space” i mnogim drugim, ali i u pjesmama s Mariovog novog albuma “Brasil “, u potpuno drugačijoj atmosferi nego inače.

  Drugi koncert serijala će se održati 1. prosinca. Nigerijski pjevač i gitarista, Keziah Jones, po prvi put stiže u prijestolnicu Hrvatske sa svojim specifičnim zvukom. Keziah je kreator novog smjera u glazbi – bluefunk. Bluefunk je mješavina blues melodije i oštrih ritmova fanka, kao i elemenata joruba glazbe. Posjetitelji koncerta će imati priliku čuti njegove hitove poput “Rhythm is love” ,” Where ‘s Life?” i “Million Miles from Home.

  Ulaznice za oba koncerta su u prodaji po promotivnim cijenama, na svim prodajnim mjestima eventima.

  M.Z.

  Komentiraj

  komentari