Pod kormilom zlatne braće Fantela dječji dan jedrenja u Šibeniku

  Zagreb, 27. kolovoza 2018. – Svega par tjedana nakon što su u klasi 49er osvojili zlato, Šime i Mihovil Fantela dolaze u D-Marin Mandalinu u Šibeniku kako bi svoj talent podijelili s najmlađima. Tako će u sklopu Dana jedrenja djeca od 8 do 14 godina imati jedinstvenu priliku upoznati novopečene svjetske prvake u jedriličarskoj klasi 49er.
  Zlatnom dvojcu podršku od prvoga dana, kao glavni sponzor, pruža Dogus grupa koja kontinuirano ulaže u razvoj i promociju jedrenja u Hrvatskoj. „Fantastičan uspjeh braće Fantela jako nas raduje i zaista smo ponosni što ih kao sponzor imamo priliku pratiti na njihovom putu. Sigurni smo da će ovakvih uspjeha biti još. Stoga je naša želja i najmlađima iz Šibenika i okolice pokazati što se može ostvariti uz veliki trud i rad, dati im priliku da se bolje upoznaju s jedrenjem te provedu vrijeme sa svojim zlatnim uzorima“, ističu u D-Marin grupi.
  Kako se prijaviti?
  Roditelji čija se djeca žele družiti s braćom Fantela trebaju ih prijaviti na adresu elektroničke pošte mandalina@d-marin.com. Najbržih 30 prijavljenih jedrit će sa Šimom i Mihovilom u vodama ispred marine D-Marin Mandalina u Šibeniku u srijedu 29. kolovoza od 11 do 14 sati. Mjesto susreta je ispred recepcije D-Marin Mandalina na adresi Obala Jerka Šižgorića 1, Šibenik.
  Uvjet za sudjelovanje je odobrenje i pratnja roditelja, a djeca moraju biti dobri plivači. Važno je da djeca budu i prikladno odjevena, odnosno da imaju majicu, kratke hlače ili hlačice za kupanje i tenisice. Također, poželjno je ponijeti i kapu sa sjenilom ili šešir, dodatnu odjeću za presvlačenje, vjetrovku u slučaju kiše ili vjetrovitog vremena te kremu za sunčanje sa zaštitnim faktorom. D-Marin pratite i na Facebook stranici.
  M.Z.

  Komentiraj

  komentari